פורסם 2003 בנובמבר 2021 שנים אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSLאבל בלי שיתוף קבציםהשאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה..ושיהיה רק בתוך הרשת !כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בביתבקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחתשפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SECזה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?
פורסם 2003 בנובמבר 2021 שנים אם מערכת הקבצים שלך היא NTFS, אתה יכול להגדיר בהגדרות האבטחה של התיקייה שאתה משתף שיהיו הרשאות רק לרשת הפנימית.אם מערכת הקבצים שלך היא FAT32 ו/או אתה לא מעוניין בפיתרון הזה, אתה פשוט יכול לשים סיסמא על המשתמש Guest במחשב שלך, וכך בכל פעם שתנסה לגשת לתיקייה המשותפת ממחשב אחר (המחשב השני ברשת, וגם מחשבים אחרים באינטרנט), תתבקש להכניס סיסמא, ומי שלא יידע אותה לא יוכל להיכנס.
פורסם 2003 בנובמבר 2021 שנים מחבר מחשב ראשון מחובר לADSL איי פי פנימי 0.1עם XP HOMEהשני 2000 פרופשיונל איי פי פנימי 0.2שתיהם מערכת קבצים NTFSתסבירו לי שלב שלב איך אני מגדיר שיתוף בניהםכרגע יש לי רק שיתוף אינטרנט (gateway)
פורסם 2003 בנובמבר 2121 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298
פורסם 2003 בנובמבר 2221 שנים מחבר תודה רבה עובד יפה מאוד רק שאלה קטנה לי אליךבשיתוף אינטרנט שעשיתי המחשב השני שגולש באינטרנטשאני מקליד את הכתובת הוא מעלה לי 2 אפשרויותלעבוד במצב אופליין, או לנסות להתחברושאני עושה להתחבר האתר עולהאז למה לאזעזל הוא כל פעם מקפיץ לי את ההודעהעריכה:ועוד שאלה קטנהאנטי וירוס אני מתקין על שתי המחשביםפיירוואל צריך גם על המחשב השני או רק על המחשב שמשתף חיבור והוא כבר מסנן את התקשורת גם למחשב השני ??
פורסם 2003 בנובמבר 2221 שנים תודה רבה עובד יפה מאוד רק שאלה קטנה לי אליךבשיתוף אינטרנט שעשיתי המחשב השני שגולש באינטרנטשאני מקליד את הכתובת הוא מעלה לי 2 אפשרויותלעבוד במצב אופליין, או לנסות להתחברושאני עושה להתחבר האתר עולהאז למה לאזעזל הוא כל פעם מקפיץ לי את ההודעהבאקספלורר תלחץ על File, ותוריד את ה-V מ: Work Offline.עריכה:ועוד שאלה קטנהאנטי וירוס אני מתקין על שתי המחשביםפיירוואל צריך גם על המחשב השני או רק על המחשב שמשתף חיבור והוא כבר מסנן את התקשורת גם למחשב השני ??http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=44243
פורסם 2003 בנובמבר 2221 שנים מחבר תודה רבה אני ינסה את הקטע עם האקספלורר יותר מאוחר פשוט כל פעם כל פעם כל פעם הוא אומר לי להתחבר או להשאר אופליין חשבתי שאם אני לוחץ לו להתחבר הוא אוטומטית מבטל את ה work offline ולא יחזור על זה כל פעם מחדש אבל חפיף אני ינסה ונראה מה זה יעשה זה לא הכי מפריע סתם רציתי לדעת מה הסיבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.