עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 5000 - 6000

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש נייד שעיקר העבודה בו היא משחקים (דוגמא - world of warcraft , counter strike )

חשוב לי מסך כמה שיותר גדול 17+ מקלדת נוחה וכרטיס מסך שיודע לעבוד קשה

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

למה אתה לא קונה מחשב נייח וזהו?

יש לי נייח , אבל עוד מעט אני עובר לגור עם שותף ואני לא יכול לקחת את הנייח אז אני צריך נייד שיתאים לי גם ללימודים עבודה והכי הכי חשוב משחקים

פורסם

אתה יכול לקנות מחשב נייח מבוסס לוח ומארז itx שיצא קטן משמעותית ממחשב רגיל ולקחת אותו איתך.

אם הסיבה שאתה מחפש מחשב נייד היא לצורך העברה לדירה, אתה עושה טעות.

בתקציב שלך, מחשב עם מסך 17 אינצ' יהיה חלש לפחות פי 10 בצד הגרפי ממחשב נייח.

למי שטוען שמשחקים חשובים לו יותר מכל במחשב, זה צריך להשפיע על הבחירה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות מחשב נייח מבוסס לוח ומארז itx שיצא קטן משמעותית ממחשב רגיל ולקחת אותו איתך.

אם הסיבה שאתה מחפש מחשב נייד היא לצורך העברה לדירה, אתה עושה טעות.

בתקציב שלך, מחשב עם מסך 17 אינצ' יהיה חלש לפחות פי 10 בצד הגרפי ממחשב נייח.

למי שטוען שמשחקים חשובים לו יותר מכל במחשב, זה צריך להשפיע על הבחירה.

אני צריך גם ללימודים וגם לעבודה פשוט.. אז אין ספק שאני צריך נייד , נייח כבר יש לי..

פורסם

אם יש לך אפשרות לקנות בחול הייתי ממליץ בחום על :

NP5170 של SAGER .

מחשב בעל עוצה אדירה שכל משחק עובד עליו במקסימום הגדרות.

מחיר : 1000$ , אם נשווה אותו למחשבים ניידים בארץ מחשב בעל אותם חלקים יעלה בין 12 ל 15 אלף שקל.

המחשב נמכר בארצות הברית ובחלקים של אירופה בהזמנה.

פורסם

אני צריך גם ללימודים וגם לעבודה פשוט.. אז אין ספק שאני צריך נייד , נייח כבר יש לי..

מחשב 17 אינצ', ועוד מכונת משחקים, הוא לא מחשב "נייד".

לנייד אותו זה מעשית בלתי אפשרי כמעט

פורסם
  • מחבר

מחשב 17 אינצ', ועוד מכונת משחקים, הוא לא מחשב "נייד".

לנייד אותו זה מעשית בלתי אפשרי כמעט

לא גבר תבין את הנקודה שלי , משחקים אני משחק בדרך כלל בבית , אבל במידה ואני בעבודה \ לימודים \ כל מקום אחר ואני רוצה לשחק אז שתמיד תהיה לי את האופציה הזאת במרחק נגיעה , אני לא מצפה ממחשב נייד להגיע לביצועים של נייח , אבל אם כבר נייד אז לפחות חזק

פורסם

מה שמנסים להסביר לך פה הוא שמחשב של 17 אינטש הוא לא מחשב נייח. הוא ישקול במקרה הטוב 3 וחצי קילו ואתה מאוד מהר תוותר על הרעיון של להסתובב איתו. הגבול העליון למחשב שאיכשהו יהיה נייד הוא 15.6

פורסם

יותר קרוב ל-4.5 קילו עם הספק (שכמובן צריך, כי זה מחשב משחקים שצורך חשמל יותר ממחשב חלש)

גם מחשב 15.6 עם כרטיס מסך טוב ישקול קרוב ל-4 קילו עם ספק.

אם אתה מתעקש אני אתן לך את הפתרון שהכי מתקרב לענות לדרישה שלך, אבל המחשב יהיה כבד, חם, יקר וחלש בהרבה ממה שאתה מצפה.

פורסם
  • מחבר

מה שמנסים להסביר לך פה הוא שמחשב של 17 אינטש הוא לא מחשב נייח. הוא ישקול במקרה הטוב 3 וחצי קילו ואתה מאוד מהר תוותר על הרעיון של להסתובב איתו. הגבול העליון למחשב שאיכשהו יהיה נייד הוא 15.6

מסך 15.6 זה קטן בטרוף לא רואים כלום , והמשקל לא כל כך מפריע לי

פורסם

אז מה הרעיון לקנות נייד אם אתה לא הולך לסחוב אותו, המשקל לא מפריע, ואתה צריך נק' חשמל קבוע לידך?

אני חושב שזה רעיון לא מוצלח, אבל אלו 2 האופציות שיתנו לך את ביצועים גרפיים הכי טובים, בחריגה קטנה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps17-740qm.htm

http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=N73JN&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

פורסם
  • מחבר

טוב חברים נראה לי ששכנעתם אותי שאני חי בסרט במחשב נייד יכול לעשות עבודה של מחשב נייח בלי למצמץ .. וויתרתי על הרעיון לקנות מחשב נייד כי כנראה שהוא באמת לא ימלא את הצרכים שלי

אבל תודה בכל זאת , באמת.. תודה מכל הלב

פורסם

החלטה נכונה :xyxthumbs:

אתה יכול להרכיב מערכת ITX, משהו בסגנון של שאטל, חזק מאוד במחיר של כ-5000 שח עם מסך.

אם זה מעניין אותך, אני אתן לך עוד קצת פרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים