עבור לתוכן

מחשב נייח עושה בעיות מאוד מוזרות

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם

יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף

לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב

היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הראה כלום, הוצאתי את הכבל VGA וחשמל מהמחשב חיברתי, לא עזר, פתחתי את המארז הוצאתי והכנסתי זכרונות, ואז המסך התחיל להראות אבל שוב נתקע בשלב ה POST והוינדוס המשיך לעלות לפי הצלילים ששמעתי ברמקולים, כיביתי שוב את המחשב הדלקתי ועכשיו שוב המסך לא מראה כלום.

מה שבטוח שהבעיות האלו פשוט יעלמו מחר - בדוק מנסיון כבר של הרבה פעמים. הבעיה נעלמת וחוזרת...

אני דיי בטוח שהמסך תקין, של Dell™ 2007WFP

יש לי הרגשה זה משהוא בחשמל זרם מתחים וכאלו, משהוא לא זורם טוב, או שזה פשוט כבר בלאי או משהוא לא יודע אין לי מושג

מה אתם אומרים? כל עזרה תתקבל בשמחה

תודה

פורסם

יכול בהחלט להיות בעיית חשמל כמו שאתה אומר, או בעיית מגעים שלפעמים נעלמת בגלל התפשטות תרמית, או זיכרון

ספק כוח : בהרבה מחשבים יש ספקי כוח דפוקים שעושים בעיות מהסוג שאתה אומר. מה החברה והדגם של הספק שיש לך ? תנסה ספק אחר גם אם שלך נראה עובד או תקין

קבלים : תחפש בלוח, בתוך הספק ובכרטיס מסך קבלים שהראש שלהם נראה מנופח כמו הקבל בתמונה. אם אתה מוצא, הוא הבעיה שלך

מגעים : תוציא את כל הכרטיסים מהמחשב ותחבר בחזרה, תנדנד אותם בסלוטים

מגעים בסוקט של המעבד : תבדוק אם הלוח מעוקם משמעותית מתחת למעבד מהלחץ של צלעות הקירור. אם כן ואם כל יתר הבדיקות לא מצאו כלום, יכול להיות שיש קו שבור בלוח מתחת למקום הזה. תנסה להוסיף תמיכה (חתיכת קרטון וכו) בין הצד האחורי של הלוח והמארז במקום הזה

זיכרון : תבדוק את הזיכרון שלך במחשב אחר וזיכרון של מחשב אחר במחשב שלך

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים