עבור לתוכן

זקוק לדעתכם על המלצה למערכת לאוטו שקיבלתי

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן

הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)...

המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר....

מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח?

מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת...

רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט)

תודה רבה 8)

פורסם

מניסיון שלי - רמקולים של פיוניר לאוטו איכותים וחזקים מאוד. גם לגבי המחיר אני חושב שזה משתלם לך כי זה יוצא 4 רמקולים של פיוניר ב-700 שקל. למרות שאפשר להוציא רמקולים כאלה במכרז יותר בזול עדיין זוהי עיסקה משתלמת.

פורסם
  • מחבר

פיוניר בכלל חברה טובה, אבל לקנות לפי מותג זה לא הכי חכם.... מה גם שאולי יש משהו יותר טוב, אפילו עד 1000 שקל... כי בחנות לא היה להם משהו שהוא גם יותר יקר וגם פחות מ-1000...

תודה בכל מקרה, אבל מי שמחשיב עצמו מבין מוזמן לענות

פורסם

הכי טוב, לשמוע.

אפילו מחוץ לאוטו, העיקר לשמוע ולהתרשם אפילו קצת.

ב1000 שקל יש הרבה שאפשר.

אפשר גם ב750 שקל זוג קומפוננטים קדמיים איכותיים של מורל ובכסף הנותר איזה פיונרים יותר פשוטים מאחורה.

פורסם
  • מחבר

תראה הכול נכון אבל אני רוצה המלצה תכלס, משהו שאני אוכל להשכיל גם ממנו...

אם זה אפשרי

חוץ מזה, בחנויות רגילות ינסו לדחוף לי זבל ולרמות אותי אז אני צריך להראות קצת שאני מבין...

מישהו יכול בבקשה להמליץ על דגמים?

פורסם

לא זוכר את הדגם המדוייק, אבל כמו שאמרתי קודם

בכ750 שקלים בערך יש סט קומפוננט של MOREL, הבחירה המשתלמת למחירו.....

מאחורה זה הרבה פחות קריטי, הכי חשוב הסאונד מקדימה.

פורסם

פיוניר נחשבים בינונים מינוס בתחום המכוניות בעולם יש להם שם של מחיר זול ותמורה ככה ככה למחיר יש חברות הרבה יותר טובות

מורל חברה מצויינת עם רמקולים מצויינים

רק שתדע אם תקח מערכת כזאת של רמקולים רגילים מקדימה [לא קומפוננט שנותנים הפרדים צלילים הרבה יותר טובה] ומאחורה 6x9 ותצפה ליותר מידי באסים כלומר תגביר בטירוף הרמקולים ישרפו הבאס שתקבל מהרמקולים האלה הוא לא מדהים כמובן בלי סאב... כאן זה כבר הופך ליותר מסובך כלומר אם מוסיפים מגבר וסאב זה יוצא הוצאה מאוד גדולה...

אם אתה רוצה מערכת ממוצעת שפשוט תשמיע מוזיקה אולי קצת טיפה יותר טוב מהממוצע תקח את מה שאמרת אבל אל תצפה למועדון כי זה לא יהיה

פורסם

נסה באמת קומוננט של מורל או של CERVING VEGA מקדימה (הסדרות הבסיסיות שלהם באות בערך ב500- 800 ש"ח לזוג קומפוננטים)

מאחור - לסאונד כמעט ואין משמעות... הוא גורם לך רק להרגשת מרחב במוסיקה. פיונירים יתאימו לשם בול.

נסה רק להתאים הספקים של רמקולים... מאד לא רצוי לזוג אחד יהיה איזה 60W והשני 120W.

חוץ מזה, לרמקולים האחוריים הייתי ממליץ לחתוך ת'תדרים הגבוהים ותנמוכים, שינגנו לך רק בטווח:

90 - 3000 HZ... כך הם לא ידפקו לך ת'אונד המצויין של הקומפוננטים הקדמיים.

פורסם

זה דיי מוזר לי שאנשים ממליצים על סרווין וגה רמקוליים ממוצעים מינוס אין להם שום יתרון על המורל או על חברות אחרות כמו רוקפורד הסדרות הנמוכות.... למרות שבלי להעליב הקומפוננט האלה זה דיי זבל עם קרוסאובר עלוב וטוויטרים כמעט ולא מורגשים או נשרפים בקלות...

הסדרות הנמוכות זה כדי למכור את השם ופחות את האיכות של החברות האלה... שבכלל סרווין וגה ממה שאני יודע יותר מתמחים בציוד בייתי

פורסם

cerwin vega האלה ממוצעים מינוס, ואני יודע כי היה לי בביית.

אולי הסאבים שלהם ב4000 שקל לאוטו זה משו אחר, אבל בציוד ביתי הם סתם "מרקידי ערסים".

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בוא נאמר שאני קונה סט קונפוננט מקדימה - בדקתי ואמרו לי שזה ממש לא שווה בלי מגבר, ואין לי חשק להתעסק עם מגברים... במיוחד אמרו שסט של מורל לא שווה בלי מגבר... האמת שיותר חשובה לי איכות מוויליום אז אני לא יודע מה להחליט...

בוא נסכם - סט קומפוננט מקדימה של מורל + רמקולים חמודים מאחורה, כמו פיוניר... אבל זה רק אם ניתן להנות מקומפוננט בלי מגבר, אז פה אני צריך עזרה ממישהו שמבין...

וכמובן תודה על התשובות..

עריכה: נתקלתי בשני דגמים, אולי המבינים ממני יוכלו הלמליץ על מי מהם:

סט קומפוננט לרכב CERWIN VEGA 1602

http://zap.co.il/model.asp?model_id=12553

סט רמקולים קומפוננט MOREL דגם: MILLENNIUM 6

http://zap.co.il/model.asp?model_id=12510

פורסם

כמובן שעם מגבר טוב המורל ישמעו טוב בהרבה, אבל הם ישמעו מעולה גם בלי.

פורסם

לאבא שלי יש באוטו זוג קידמיים של אינםיניטי והם מדהימים

הוא הביא אותם מאנגליה לא יוד בדיוק את הדגם

אבל הסאונד חזק חזק כמו שצריך

אני ממליץ לך לקנות רמקולים של אינפיניטי כי גם לאח של חבר שלי יש באוטו מערכת שלה והסאונד מדהים

סרווין ווגה חברה גרועה? סליחה?? חחחחח סרווין ווגה חברה מעולה שמעתי זוג שלהם עם מגבר סטריאו של... שחכתי וPRE של NAD

הם בכלל לא גרועים חברה טובה מאוד אפילו

לפעמים אנשים פה מגזימים מאוד....

פורסם

אתה שמעת אותם פעם אחת, אני חייתי עם זוג קדמיים שלהם יותר מחודש ואני בחיים לא אעשה את זה שוב.

המרקידי ערסים האלה לא שווים את הכסף שרוצים עליהם, באס נפוח ואיטי פשוט נורא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על כל התשובות :D

החלטתי כנראה לקחת מורל מילניום 6, בלי מגבר בינתיים.

אך יש לי עוד שאלה אחת טיפשית אולי - האם שווה להשקיע הרבה כסף במערכת כשרוב השירים שלי הם אם פי 3 צרובים לא באיכות מדהימה?

ובכל מקרה מישהו יכול לתת המלצה זולה לרמקולים אחוריים?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים