פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים אני צלם ומפיק וידאו, חשבתי לקנות את ה AF 101 של פנסוניק-http://www.hdwarrior.co.uk/2010/12/16/hi-rez-pictures-of-the-panasonic-af101/http://www.photographyblog.com/news/panasonic_ag-af101/זו מצלמת קולנוע שמצלמת עם עדשות SLR, ויחסית לא יקרה...ירדתי מזה וחשבתי לקנות את ה 60D, עדשה 50 1.4 קבוע עם מכתוף וציוד אחיזה נלווה.http://www.photographyblog.com/images/sized/images/uploads/House_rig_white-546x400.jpgהמטרה היא לקבל DOF ועומק רדוד מאוד גם בצילום מקרוב.מישהו התנסה בוידאו על SLR? הבנתי שחיישן מתחמם ונעצר...
פורסם 2011 במרץ 114 שנים לדעתי בחדשות זה כבר לא ככה הן יותר מותאמות לוידאובראשונות באמת הייתה מגבלת 5 דקות עכשיו בחדשות אני די בטוח שזה הוסר או הוארך מאודעדיך לך לקנות את ה 5D II היא ממש ממש מתיאה לזה (כתבו לא גםפריצת קוחשה שטובה לוידאו ונותנת לך שליטה מלאה)חפש ברשת באנגליתאתה לא הראשון שחושב על זה
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר מה זה אני לא חושב, כל התעשייה עוברת לזה...ה 5 יקרה מידיי, אני חוסך כסף לקנות מצלמה מקצועית עוד שנה (עולה 60 אלף).אין לי מטרה להשקיע יותר מידי בזה, לכן חשבתי על ה 60D או 550, שיש להם את החיישן של ה 7D.בלי קשר ציוד כמו עדשות ומכתוף, ומט בוקס- זה אני צריך לקנות בנפרד, לכן צריך להיות ריאלי במחיר נמוך יחסית.זה המכתוף:http://joesutherland.com/images_products/PCI-Custom-Shoulder-Rig-03.jpg
פורסם 2011 במרץ 114 שנים אם אתה הולך לקנות מצלמת וידאו רצינית (שתשבית ותחליף את הDSLR ?) אז למה לבזבז תקציב ?בעדשות ידניות עוד תצא בזול אולי. תלוי מה תקנה. (לא צייס אני מניח) אבל מכתוף ושאר הדברים... מה ההגיון העסקי ?אם זה מייצר הכנסות, לא עדיפה הלוואה בינתיים ?עניתי לך ב DSPOT לגבי עדשות.הפוקוס הידני בעדשות פוקוס אוטו' הרבה פחות נוח לעבודה מהסוג שלך, ובכלל.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר סביר להניח שאתה צלם סטילס... דיברתי טלפונית עם מישהו, שיש לו 5DII ו 7D, והוא עושה וידאו בלבד, חוץ מהמצלמות הוא השקיע עוד 45 אלף על ציוד נלווה. על העדשה הזו למשל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=679064 הוא אמר שהיא תתן תוצאות כ"כ יפות בוידאו, למרות שהיא עולה גרושים... צלמי תמונות לא אוהבים אותה... יש עוד דברים שתלמי סטילס אמרו לי והוא אמר שבוידאו לא רואים/לא מבחינים/אין הבדל - לכן אני לא מקבל כל דעה של צלם סטילס, אלא אם כן הוא מצלם וידאו, ולא "על הדרך"
פורסם 2011 במרץ 114 שנים אני לא יודע אם זה שיקול כי בטח תשתמש במיקרופון חיצוני, אבל העדשות הזולות של קאנון מרעישות בפוקוס אוטומטי.ובעדשות הזום הזולות הקצה מסתובב, מה שיכול להקשות על עבודה עם פילטר מקטב למשל.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר פוקוס אוטומטי תוך כדי וידאו? לא נראה לי.... גם אם כן- רוב הסיכויים שאני לא ייקח לאותו סרט את הסאונד המצולם, אני עורך וידאו- אלה יהיו שוטים של קליפ/סרטוןמוצר/תדמית ששם בונים סאונד נפרד.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים לך על ה550D -הוידאו שלה כמו של ה60 וה7זולה יותר ומצלמת מעולה גם סטילס.באיכות הכי גבוה אתה יכול לצלם 10 דקות וב720P כמעט שעה
פורסם 2011 במרץ 214 שנים מחבר ל 60 יש מסך מפרקי שזה כבר נוחות בפני עצמה בוידאו, יש לה זום דיגיטלי תוך כדי וידאו- שזה פיצ'ר טוב ושימושי. (בעדין בשביל שיהיה תנועה בפריים בעדשות קבועות).
פורסם 2011 במרץ 214 שנים סביר להניח שאתה צלם סטילס... דיברתי טלפונית עם מישהו, שיש לו 5DII ו 7D, והוא עושה וידאו בלבד, חוץ מהמצלמות הוא השקיע עוד 45 אלף על ציוד נלווה. על העדשה הזו למשל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=679064 הוא אמר שהיא תתן תוצאות כ"כ יפות בוידאו, למרות שהיא עולה גרושים... צלמי תמונות לא אוהבים אותה... יש עוד דברים שתלמי סטילס אמרו לי והוא אמר שבוידאו לא רואים/לא מבחינים/אין הבדל - לכן אני לא מקבל כל דעה של צלם סטילס, אלא אם כן הוא מצלם וידאו, ולא "על הדרך" לא יודע עם מי דיברת. ועל מה הוא מדבר. אם מישהו קונה פרארי הוא נוהג כמו שומאכר ? לך תנסה לפקס ידנית עם עדשה כזו לעומת עדשה ידנית ותחזור עם ממצאים לפני שאתה קונה. רוצה להקשיב למישהו אחר, זכותך. עדיין לא הבנתי את ההגיון הכלכלי.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים מחבר לא, אבל אם שומאכר מחפש אוטו והוא יודע לנהוג- וממליצים לו והוא קונה- הוא ינהג עליו טוב. ככה גם אני- זה המקצוע שלי כבר 13 שנים- מצלם וידאו עם פוקוס ידני מאז ומתמיד, אז קונה מה שממליצים ועושה מה שאני טוב בו מה ההבדל בין פוקוס ידני בעדשה שהיא ידנית בלבד, לבין עדשה שהיא גם וגם? מזיזים את הכפתור וזה הופך לידני... לא? אגב, אותו מישהו אחר מצלם כבר 3 שנים עם SLR, במגזר המקצועי (קליפים לזמרים, חברות ועוד). תודה בכל מקרה.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים ממש לא.השיכוך של הטבעת, העובי שלה, הטווח שלה, הדיוק שניתן להגיע אליה איתה.הטבעות פוקוס של AF הן שריד מנוון לעומת אלה של הידניות.ואני יודע טוב מאוד שבוידאו מקצועי עובדים ידנית. לקנות AF למטרה הזו זו ממש בדיחה.ראית גם בדיספוט שאחרי בא מבול של אנשים שאמר לך לא לעשות את זה.לא רוצה לזלזל בחבר שלך. שיבושם לו אם זה מה שהוא אומר לך לקנות.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים כמו שנאמר מעלי יש הבדל גדולזה שזה המקצוע שלך זה לא אומר שאתה מבין בכל התחוםאולי אתה מבין בוידאו אבל כנראה לא ממש בוידאו עם DSLR (אני באמת לא מזלזל)קח עדשת קיט ותנסה לפקס איתה ידנית - עד שתמצא את הטבעת יקח לך כמה שניות, מרוב שהיא דקה (בעובי של חצי סנטימר ובקצה הרחוק של העדשה)גם אחרי שתמצא אתה תסובב אותה יותר מדי כי ההתנגדות שלה נמוכה מדיגם לדייק יהיה לך קשה כי מאפס לאין סוף יש בערך 40 מעלותוגם אתה תרעיד את כל המצלמה כי האיכות בניה נמוכהעכשיו קח עדשה שמיועדת לזה - את כל החסרונות האלו לא תמצא בה
פורסם 2011 במרץ 214 שנים בלי הנימה המתנשאת, באמת קצת קשה לפקס ידנית את עדשות האוטופוקוס הזולות. עכשיו כשקניתי עדשת מקרו 100mm 2.8L, אני רואה שהרבה יותר קל לפקס אותה ידנית מאשר את ה-18-200 שיש לי. בזכות טבעת הפוקוס החלקה ומד הטווחים. יש כאן סדרה נחמדה על צילום וידאו ב-DSLR. לא ראיתי את הכל, אבל נראה שהבחור מונה כל מיני אופציות והבדלים בין צילום עם 5D, 7D או 550D וגם מצלמות של ניקון.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר תודה לכולם.1. קודם כל החלטתי ללכת עליה כי היא זולה ותתן לי תוצאה התחלתית טובה ביחס למחיר. אח"כ נשדרג.2. רק שתדעו- לפעמים זה יפה ו"מקצועי" ודיי באופנה לאחרונה שהפוקוס בורח "בכוונה" תוך כדי הוידאו, זה כל היופי.הינה למשל דוגמא שחבר שלי צילם עם 60D וערך לבד:http://vimeo.com/20158186ולגבי הפוקוס- עוד לא ראיתי צלם וידאו שעובד ללא folow focus-http://www.dv.com/dv/magazine/2007/October/focus1007_1.jpgככה שקוטר הטבעת לא מעניין, וגם לא הסיבובים כי הגלגל מנמיך את הרגישות.לגבי רעידות- מישהו מחזיר את זה ביד כמו צלם סטילס? יש מכתוף...תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.