עבור לתוכן

P8P67 M PRO,P8P67,P8P67 PRO מה ההבדל?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין:

-P8P67 M PRO

-P8P67

-P8P67 PRO

מסודר מהזול ליקר.

פורסם

הכנס לאתר היצרן ושם תוכל שווה בין המפרט של כל אחד מהדגמים.

בגדול הם שונים רק בחלק מהתכונות (כמות וסוג חיבורים) שהם מציעים וקצת במערכת החשמל.

כשאתה מוצא את הלוח-אם הזול ביותר שעונה על כל הדרישות שלך (כמות וסוג חיבורים, תמיכה בנפח זכרון מרבי וכו') קנה אותו.

פורסם
  • מחבר

הCOMPARE באתר לא עובד טוב עם P8P67

פורסם

אז במקרה כזה תכנס למפרט של כל אחד מהלוחות בנפרד ותמצא דרך להשוות ביניהם (להדפיס לדוגמה ל-PDF וכו').

או שהאפשרות היותר פשוטה ונוחה, תתחיל עם המפרט של הלוח הזול ביותר, אם יש בו את כל מה שאתה צריך אז מצאת את הלוח שעונה על הדרישות שלך. אם חסר בו משהו שאתה צריך אז עבור למפרט של הלוח הבא בתור מבחינת מחיר וכן הלאה עד שתמצא את הלוח שעונה על כל הדרישות שלך.

פורסם

אני כבר אנצל את הדיון לשאלה הזאת - לאוברקלוק, יש הבדל בכלל בין הלוחות? הרי לאוברקלוק צריך ממילא מעבד עם מכפיל פתוח, ואוברקלוק לכזה מעבד אפשר ממילא לעשות עם לוח זול.

פורסם

לא בדיוק.

כמובן שהתנאים הבסיסיים שציינת הם נכונים, כדי לבצע OC למעבדי SB צריך לוח-אם המבוסס על ערכת השבבים P67 ומעבד עם מכפלה פתוחה (סיומת K). אולם, חשוב שללוח תהיה מערכת חשמל מספיק איכותית (מבחינת מבנה ורכיבים) כדי לתמוך ב-OC. כאן חשוב לדעת איזה OC מתוכנן. אם מתכננים OC לא תובעני מדי אז אין צורך להקדיש לזה מחשבה רבה וכל לוח שעונה על הדרישות הבסיסיות יספיק. אם רוצים לוח-אם ל-OC שיאפשר לדחוף את המעבד עד לקצה יכולת הקירור, אוויר/מים, של המערכת אז ייתכן שיש לבחור לוח עם מערכת חשמל קצת יותר טובה ואם מתוכנן OC קיצוני אז כמובן שיש לבחור לוח עם מערכת חשמל בהתאם (לא רלוונטי לרוב המשתמשים הביתיים ובדרך כלל מי שמתכנן OC שכזה יודע בדיוק מה הוא צריך מהבחינה הזאת מהלוח).

פורסם

אני חושב שכדי לחכות עם הקניה כי לפי גורמים שונים בתחילת מאי תתחיל מחירה של לוחות עם השבבים Z68 שמאחד גם את הP67 וגם H67 מה שבעצם יאפשר גם OC וגם ניצול של הליבה הגרפית

פורסם
  • מחבר

בזמן שכתבת את 3 התגובות יכולתה לענות על התשובה ולגמור עניין :kopfpatsch:

בקשר לציפסט החדש, אם הדבר היחיד שהוא נותן לP67 זה התמיכה הזאת אז אין טעם לחכות.

פורסם

חבל מאוד שבמקום לעזור לנו לעזור לך אתה בוחר לנקוט בגישת ה"מגיע לי".

השאלה שלך נגעה למפרט, את המפרט בודקים באתר היצרן. אין שום טעם, צורך או הצדקה להתחיל לבצע השוואות כלליות ללא מטרה (לא סיפקת לדוגמה מידע על בסיסי כגון הדרישות שלך מהלוח, ייעודי המערכת ומסגרת התקציב) בין מפרטי לוחות-אם על-גבי הפורום, כשלכך מיועדים אתרי היצרנים. אתה יכול להשוות אותם אחד מול השני, או לעבוד בצורה שהיא יותר נכונה לדעתי שהיא להתחיל מהזול ביותר ולהמשיך לבאים אחריו רק אם חסר בו משהו מבחינתך -- וזאת התשובה שקיבלת.

אם עברת על המפרטים ומשהו לא ברור לך אז אתה יותר ממוזמן לחזור ולשאול באופן ממוקד יותר.

אם המפרטים עצמם לא אומרים לך הרבה, אז לכל הפחות היית מציין מהן הדרישות שלך מלוח האם כדי שנוכל להכווין אותך ללוח שמתאים לך.

פורסם

אני חושב גם שבמאי יתחילו להגיע גם לארץ לוחות אם שמבוססים על רוויזיית B3 של ה-P67, זאת שמתקנת את הבעיות עם ה-SATA.

פורסם
  • מחבר

חבל מאוד שבמקום לעזור לנו לעזור לך אתה בוחר לנקוט בגישת ה"מגיע לי".

השאלה שלך נגעה למפרט, את המפרט בודקים באתר היצרן. אין שום טעם, צורך או הצדקה להתחיל לבצע השוואות כלליות ללא מטרה (לא סיפקת לדוגמה מידע על בסיסי כגון הדרישות שלך מהלוח, ייעודי המערכת ומסגרת התקציב) בין מפרטי לוחות-אם על-גבי הפורום, כשלכך מיועדים אתרי היצרנים. אתה יכול להשוות אותם אחד מול השני, או לעבוד בצורה שהיא יותר נכונה לדעתי שהיא להתחיל מהזול ביותר ולהמשיך לבאים אחריו רק אם חסר בו משהו מבחינתך -- וזאת התשובה שקיבלת.

אם עברת על המפרטים ומשהו לא ברור לך אז אתה יותר ממוזמן לחזור ולשאול באופן ממוקד יותר.

אם המפרטים עצמם לא אומרים לך הרבה, אז לכל הפחות היית מציין מהן הדרישות שלך מלוח האם כדי שנוכל להכווין אותך ללוח שמתאים לך.

חבל שאתה רואה את זה ככה.

הרבה דברים בCOMPARE לא מובנים לי.

אם תוכל לסכם את השוני בין הלוחות אני אשמח מאוד.

פורסם

שוב, הפורום אינו מקום להשוות בין מפרטי לוחות כך סתם ללא שום הקשר.

אם תציין מהו המעבד שיהיה במערכת, מהן הדרישות שלך מלוח האם (כמות וסוג חיבורים, אם מתוכנן OC אז עד כמה, האם יש חשיבות למערך מרובה כרטיסים גרפיים וכל נתון אחר שאתה חושב שהוא חשוב) ומהי מסגרת התקציב ללוח או למעבד וללוח אם ניתן יהיה להכווין אותך.

אם דברים מסוימים לא ברורים לך במפרטים אתה מוזמן לשאול לגביהם באופן ממוקד. לדוגמה מה הכוונה ב-X? או מה המשמעות של X? וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים