עבור לתוכן

מעבדי Sandy Bridge של אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל?

ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים?

תודה רבה.

פורסם

כבר הופיעו מזמן.... אתה לא מעודכן אח שלו....

פורסם
  • מחבר

גם למחשבים ניידים ?!

אני זוכר שמישהו הגיב לי לפני בערך שבועיים שעדיף לחכות קצת עם קניית מחשב נייד כי אמורים להגיע המעבדים החדשים.

אשמח להבהרה.

פורסם

Br33z3R,

אתה צודק, הניידים החדשים מטפטפים לאט לאט מהחברות אל השוק. עוד לא ראיתי בארץ שהתחילו למכור כאלה אבל אני מניח שכמו כל דבר זה יגיע גם לארץ :)

פורסם
  • מחבר

Chevy תודה על התגובה.

פשוט אני מעוניין לקנות נייד בחודש-חודשיים הקרובים והשאלה שלי היא אם יש טעם לחכות.

יש לי להשקיע היום במחשב בסביבות ה-3500-4000 ש"ח

הנקודה היא האם בעוד חודש-חודשיים, באותו סכום כסף אני אוכל לקנות מחשב עם טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת,

או לפחות את אותו מחשב שאני רוצה לקנות היום רק בפחות כסף (מבחינה יחסית משמעותית).

אני יודע שהשוק הזה מתחדש תמיד, וכל הזמן יש תזוזה של מחירים אבל אם יכנסו המעבדים חדשים הדבר אמור להפיל בצורה די משמעותית את המחירים של הדגמים הקיימים.

פורסם

אם אתה יכול לחכות קצת אז תחכה.

לא מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית אך בהחלט תהיה ירידת מחירים כלשהי.

השאלה היא האם לעיסוקיך צריך מעבדי סנדי? שכן אם זה לפעולות פשוטות כגון אינטרנט/ צפייה בסרטים גם המעבדים של היום מספיקים מעל ומעבר

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, מעט משחקים וכמובן שימוש בייתי.

אני לא בהכרח רוצה מעבד SANDY אלא קיוותי שכניסת המעבדים החדשים תוריד את מחיר המעבדים הקיימים.

אני ככל הנראה אלך על ה-i5 הרגיל.

יש צפי לגבי ההשפעה על המחיר של המעבדים הקיימים?

פורסם

אינני יודע את כח העיבוד שמאטלאב/ משחקים דורשים בימינו.

בעקרון כאשר נכנס דבר חדש לשוק, הדור הישן מוזל.

הבעיה שבארצינו היקרה לפעמים נוטים לתמחר את הדור החדש במחיר מטורף ואת הישן להשאירו במחירו הנוכחי (מדבר על שוק המצלמות בו אני בקיא)

המחשב הנייד שלי, בעל מעבד i5 הוזל כב200 ש"ח ביום השקת המעבד החדש, מאמין שתהיה עוד ירידה במחירים, משמעותית ששווה בשבילה לחכות חודשיים?

לא מאמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים