עבור לתוכן

האם ניתן לבחור איזו תוכנה תעבוד באיזו ליבה

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה ולא ידעתי כל כך לאיזה פורום לפנות ...

אני רוצה להפעיל תוכנה אחת בליבה הראשונה ותוכנה אחרת בליבה אחרת ..

עכשיו השאלה היא איך אני עושה את זה ואם אני עושה את זה אז אם התוכנה הראשונה תעשה בדיקה היא תוכל לזהות את השנייה או שאי אפשר כי הם פועלות על ליבות שונות? תודה לעוזרים.

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום,

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום

כדי להפוך את הכותרת לעניינית, תמצת אותה בשאלה, לדוגמה "האם ניתן לבחור איזו תוכנה תעבוד באיזו ליבה"?

דבר אחד שלא היה ברור לי. אתה שואל מנקודת מבט של כותב תוכנה? או מנקודת מבט של משתמש?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש..

אני משחק במשחק שבשביל להשתמש בו יש את תוכנת האנטי ציט שזהוי תוכנה לזיהוי ציטרים [ציטרים זה אנשים שמרמים במשחק בשביל שהם יהיו יותר טובים]

עכשיו אני רוצה להפעיל את המשחק והאנטי ציט על ליבה אחת , ואת הציט [זוהי התוכנה שעוזרת לי להיות יותר טוב] על ליבה אחרת כדי שהאנטי ציט לא ימצא אותה וככה אני לא יתפס לזה אני מתכוון

פורסם

אז מלבד לאירוניה שבבקשה שלך ולעובדה שאני בספק אם מה שאתה עושה נחשב "חוקי" והגון בעולם המשחקים, ובטח שלא תופעה שיש לעודד אותה אם אתה משחק מול אנשים אחרים ולא במצב Single Player, אז זה לא אפשרי, ובכלל לא הבנת נכון את עניין הליבות.

ליבה זאת לא מערכת נפרדת, ליבה היא בסך הכל היחידה הבסיסית שמבצעת עיבוד.

את ניהול חלוקת העומס על הליבות מבצעת מערכת ההפעלה והתוכנה (אם יודעת לנצל ריבוי ליבות או אם לא). גם אם נניח שתפעיל את התוכנות על הליבות כפי שאתה רוצה, אין לזה שום משמעות מבחינת המערכת. שתי התוכנות הללו בכל מקרה פעילות באותה מערכת ו"יזהו" אחת את השנייה.

פורסם

אני לא חושב שזה יעבוד לך, יש קשר בין כל הליבות.

בכל מקרה אפשר להגדיר לכל תהליך על איזה ליבה הוא יעבוד, במנהל המשימות תחת תהליכים, כפתור ימני על התהליך ואז set affinity.

פורסם
  • מחבר
אני לא חושב שזה יעבוד לך, יש קשר בין כל הליבות.

בכל מקרה אפשר להגדיר לכל תהליך על איזה ליבה הוא יעבוד, במנהל המשימות תחת תהליכים, כפתור ימני על התהליך ואז set affinity.

השאלה אם אני יעשה את זה התוכנות יעבדו בליבות נפרדות בטוח ? ואם כן הם יזהו אחת את השנייה או לא

פורסם

הם יעבדו על איזה ליבה שתגדיר להם, הם יזהו אחד את השני בוודאות.

כנראה שאין לך ידע בסיסי בארכיטקטורת מחשבים.

פורסם
  • מחבר

גיל יש לך מסנג'ר או אייסיקיו או משהו שאני יוכל לדבר איתך ואולי תעזור לי אתה ישירות

ואם לא אז יש דרך להפעיל 2 תוכנות שאחת לא תזהה את השנייה ?

פורסם

מסנג'ר? אייסיקיו? מצטער, אני לא ילד...

תלוי איך אחד מזהה את השנייה, אתה צריך לדעת איך התוכנה עובדת.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להפעיל את התוכנה [הציט] כדרייבר במחשב ? לדמות את זה לדרייבר במחשב ככה אם נגיד יחפשו לא יבדקו בדרייברים כי זה לא משהו הגיוני..

אני לא יכול לבדוק איך האנטי צ'יט עובד..

מה אתה אומר לגבי לדמות את הציט לדרייבר במחשב זה אפשרי ?

פורסם

מלכתחילה חוקיות הדיון היא בתחום האפור אז נתתי לזה להמשיך, אך מכיוון שהדיון כבר אינו קשור בכלל למעבדים אלא לפעולה שאם כי אינה לא חוקית, גם אינה מקובלת בקרב קהילת המשחקים ברשת (אחרת לא היו קוראים לזה Cheat) בזה ננעל הדיון.

שבת שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים