עבור לתוכן

קניתי זכרונות עם 6-6-6 שיש לי כבר 5-5-5 -כדאי לשנות לזכרון החדש ל-5?

Featured Replies

פורסם

המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23

ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z

פורסם

זה סוג של אוברקלוקינג לזיכרון החדש.

לא בטוח שהמחשב יהיה יציב 100% אם תעביר ל-5.

פורסם
  • מחבר

אבל אם הם לא באותו לייטנסי זה לא אומר שהוא גם לא יהיה יציב?

פורסם

הם אמורים לעבוד בקצב של האיטי מבניהם.

לדעתי עזוב שטויות ותשאיר אותו כמו שהוא.

זה לא שווה את ההתעסקות.

פורסם
  • מחבר

סבבה קיבלתי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אז הסיפור הזה לא כזה להיט-המחשב שלי נתקע כבר פעמיים באמצע עבודה קריטית בהפרש של 5 דקות, וגם אתמול הוא נתקע.

זה לא קרה לי עד שהוספתי את הזיכרון. אני חושב שכדאי לשנות לפחות בשביל לראות אם יש שינויי-מישהו יודע איך עושים את זה?

פורסם

שוב, אם תשנה ל-5, אתה מגדיל את הסיכוי לקריסה של המחשב..

אם כבר אז תכוון ידנית ל-6.

פורסם

תחזיר הכל לברירת המחדל פשוט תאפס את הביוס תן למחשב להחליט,

כמו שאמרו זה לא שווה היתעסקות.

פורסם

לא לעשות הגדרות ברירת מחדל

שוב, אם תשנה ל-5, אתה מגדיל את הסיכוי לקריסה של המחשב..

אם כבר אז תכוון ידנית ל-6.

פורסם

+1

במידה והמתחים שונים בין המודולים אז תגדיר גם את זה ידנית ב-BIOS. כדאי להשתמש במפרט המודולים שבאתר היצרן אך אם המידע אינו בנמצא אז אפשר להתפשר על מידע ה-SPD (כן, עשוי להיות שונה). המידע שבאתר היצרן הוא מה שהיצרן מתחייב לכך שהזיכרון מסוגל לו, לעומת המידע ב-SPD שהוא לפי תקנים ויכול להיות מעט פחות טוב (מבחינת ביצועים, לא שזה משנה).

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור-איך אני יודע מתחים, את הסיפור של ה-5-5-5 שמה ש-6 עובד ב-5? יש איזה תוכנה?

CPU-Z רק מאפשרת לראות.

בביוס אצלי אי אפשר לשנות את הדברים האלה בזכרון.

ואני לא רוצה להשאיר את זה ככה כי עובדה שזה עושה לי בעיות, אז זה כן שווה התעסקות.

פורסם

כמו שאמרתי.. אתה לא צריך תוכנה, תבדוק בדף המוצר שבאתר היצרן. רק אם המידע הזה לא זמין אז אתה יכול לבדוק בלשונית SPD שבתוכנה CPU-Z (בלשונית Memory תמצא את הערכים שמוגדרים בפועל).

מה דגם הלוח שלך?

ואכן.. מן הסתם ככל שהמערכת אינה יציבה אז יש לפעול כנגד זה. האם הרצת Memtes? אם כן, לכמה זמן והאם הייתה שגיאה? אם לא אז אני ממליץ שתעשה זאת.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אבדוק את זה איתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים