עבור לתוכן

המלצה על משטחי עכבר לגיימרים

Featured Replies

פורסם

אז יש לי את ה SteelSeries SX שהוא היה הכי יקר כבר יותר משנה או שנתיים והוא כבר לא מתפקד כמו שצריך, חלק באמצע יבש בכל השאר וצריך להילחם על כל X או כיוון ל Headshot במשחקים , אין הנאה.

יש לי את ה RAT7 שקיבלתי רק היום, ואני צריך משהו שיחזיק טוב, לא משנה כמה יעלה, שלא יהרס ידהה או יאבד מהתיפקוד שלו או לפחות יותר משנה.

אני עברתי וראיתי הרבה תגובות על Razer Destructor אבל יש אנשים אומרים שה RAT לא אוהב את המשטחים האלו.

‏Razer Sphex Mouse Pad‎ - אומרים שהוא טוב אבל מתחיל לאבד מהתיפקוד אחרי שימוש ממושך.

סידרת ה Golthius יש לי את ה CONTROL הישן לא מהסידרה החדשה או FRAGGED ואני לא הכי מרוצה ממנו השאלה אם החדשים טובים וגם לא נהרסים.

‏Razer Megasoma - אומרים שהוא טוב אבל מאבד מהתיפקוד ויש אנשים קיבלו משטח שחלק למטה אבל יבש מלמעלה.

‏Razer Scarab - חשבתי על המשטח הזה ורציתי לראות אם תמליצו עליו.

יש גם את ‏SteelSeries 9HD Mouse Pad‎ שאני רק רוצה לדעת אם הוא חלק ומדוייק ויחזיק לאורך זמן או את ‏SteelSeries 5L Mouse Pad‎.

יש המלצות , רעיונות, ביקורות, youtube שראיתם ? זה מאוד דחוף כי אני סובל בכל רגע שאני משתמש בעכבר עם המשטח.

תודה

פורסם

אני קניתי RAZER DESTRUCTOR בספטמבר 2010 ב KSP ואני מאוד מרוצה. פד הזה קיבל ביקורות מאוד טובות ונחשב לטוב ביותר לפני שנה.

אם אתה רוצה פד קשיח ולא רץ אחרי חדש ביותר, אז אתה יכול לקנות אותו עכשיו ב KSP ב 145 ש"ח (אני שילמתי 160 ש"ח) שזה נראה לי מחיר טוב.

חבר שלי קנה RAZER VESPULA ב 170 ש"ח KSP וגם אוהב אותו. הוא קצת יותר קטן מ DESTRUCTOR שלי.

Scarab זה פיתוח המשך ל DESTRUCTOR והוא מצוין.

אם אתה אוהב פדים רכים, אז SteelSeries NP+ טוב מאוד, ענק בגודלו ועולה 100 ש"ח ב KSP.

אני בעצמי הייתי לוקח או DESTRUCTOR או SCARAB.

פורסם

ממליץ מנסיון אישי שתבדוק את ה-ROCCAT SOTA שהוא משטח חדש יחסית פה בארץ ופחות מוכר, אבל אני מאוד מרוצה ממנו. נמכר במחיר מאוד אטרקטיבי באחת הרשתות הגדולות פה בארץ...

פורסם

אני חושב שאפשר להגיד שם של אותה רשת גדולה.

90 ש"ח ב KSP זה באמת מחיר מאוד זול למשטח טוב מאוד. כדאי לשקול את בחירתו.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12034

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים