עבור לתוכן

מעוניין לשדרג כרטיס מסך, זקוק לייעוץ לגבי צוואר בקבוק

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים.

לאחרונה הכרטיס מסך שלי (8800GT) בהחלט כבר מראה אותות ואני מתבאס מזה קשות... אני גיימר וקשה לי מאוד להתפשר על איכות גרפיקה.

איני זקוק לרזולוציות מטורפות או פילטרים משוגעים. רוצה שאוכל לשים את כל הנתונים במשחק על High ולהנות מחוויה חלקה גם בלי פילטרים לצורך העניין.

העניין הוא שהמערכת מחשב שלי שנקנתה לפני בערך 5 שנים כבר ישנה... חזקה אומנם ומחזיקה יפה מאוד (עברה גם טיפה שדרוגים מאז ^^) אבל השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק.

זה המפרט שלי כפי שכתוב פה בפרופיל שלי:

Asrock ConRoeXFire-eSATA2

Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz

Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz

OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition

INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512 MB + Accelero X1

Enermax MODU 82+ 425W

איזה כרטיס מסך אוכל לקנות בלי לקבל צוואר בקבוק מהמעבד? (כנ"ל הזכרונות, שכפי שאתם רואים הם 667..).

לא לשכוח כמובן גם שהספק כוח שלי הוא רק 425W (הוא ספק מודולרי של Enermax כך שהוא נותן באמת את הכוח שרשום עליו) אבל האם הוא גם יסחוב כרטיס מסך חזק יותר?..

האם כל העניין בכלל מיותר כבר לנוכח המחשב הישן ועדיף לי כבר לקנות מערכת שלמה? (דבר שכבר לא אעשה עקב סדרי עדיפויות עתידיים).

תודה!

פורסם

ספק וכרטיס מסך למעבד היתי עושה אוברקלוק קטן.

פורסם

IcY PhOeNiX, מה התקציב הכולל להפוך את המחשב שלך למתאים יותר למשחקים חדשים?

פורסם
  • מחבר

זהו שהאמת היא שקיוויתי שאם זה דבר שניתן לשפר רק בשדרוג הכרטיס מסך קיוויתי אולי למכור את הכרטיס שלי באיזור ה250-300 ביד 2 או פה במדור המיועד, ולנסות לקנות משהו באיזור ה600 שבמסגרת זו הבנתי שאפשר להשיג את ה460 של nvidia. השאלה היא אם הספק שלי יחזיק אותו ואם לא יווצר לי פה צוואר בקבוק.. כי זה מעבד דיי ישן (הראשון מסדרת Core2Due..)

השאיפה למחיר נמוך ככל הניתן.. אני כרגע חייל משוחרר וחוסך לטיול בדרום אמריקה של חצי שנה. המשכורת החודשית שלי במועדפת מסתכמת בין ה4-5 (תלוי בהרבה משתנים) וכל חודש אני מכניס 3 לחיסכון. אני לא יכול להרשות לעצמי אפילו חודש אחד לא להכניס כי יש לי יעד חיסכון שמגיע בדיוק לגובה הדרוש בחודש בו אני מתכנן לטוס..

ככה שלקנות מחשב חדש לא בא בחשבון, וגם אין טעם כי אחרי הכל אני לא אהיה בארץ חצי שנה+ ואח"כ ארצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי ותואר ראשון כך שבטח ארצה לפטופ בכלל ולא יהיה לי זמן למשחקים..

פורסם

החלפת כרטיס מסך בלבד לא תעשה פה את הקסם, המעבד פשוט לא מספיק מהיר. איזה קירור מותקן עליו? יש לך פה אולי סיכוי לאוברקלוקינג יפה לאיזור ה2.8-3GHZ, מה שיועיל מאוד ויהפוך את המערכת ליותר מתאימה לכרטיס כמו GTX460

ספק הכח שלך מספיק חזק

פורסם
  • מחבר

יש לו קירור Scythe Kabuto, הנה קישור לעמוד שלו:

http://www.scythe-usa.com/product/cpu/042/sckbt1000_detail.html

כרגע בטמפ' החדר (אין חימום או קירור) הטמפ':

CPU: 30

CPU Core 1: 34

CPU Core 2: 36

(הטמפ' נלקחו דרך התוכנה Everest).

אבל לא לשכוח כמובן גם שאנחנו בחורף וטמפ' החדר היא באיזור ה22 מעלות אני חושב..

ממה שהבנתי אבל מחברים (אני לא יודע כמה ידע יש להם) שלי אין לי הרבה אפשרות לעשות OC בגלל הלוח אם שלי שהוא אחד הדגמים היותר זולים ופשוטים של Asrock והוא ConroeXFire.

זה יהיה אפשרי לעשות לו OC?

פורסם

יהיה אפשר לבצע אוברקלוק של כמה מאות מגה-הרצים זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. אממ, אני אשמח לעזרה בנושא כי אין לי מושג בכלום אבל ממש כלום בOC למעבד..

בהזדמנות אני אקרא את הסטיקים במדור OC פה (מקווה מחר מתישהו) ונמשיך הלאה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים