פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים שלום למומחיםאני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15'שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס.אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרוןהתקציב לא גבוהתודהערן
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים 15" זה לא קצת הרבה לשימושים האלו?מה מסגרת התקציב ודרישת הניידות של המחשב?
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר .הניידות לא כל כך חשובה, המשקל לא קריטי כל כך.מסך- 15.6 - עיקר השימוש יהייה גלישה וצפיה בתכנים - סרטים בצפיה ישירה, באינטרנט- לכן רצוי מסך גדולאופיסתקציב- רצוי בסביבות 2500 ש"ח, חברה אמינה.שאלות:האם 2 ג'יגה זיכרון DDR2 יספיקו. או שצריך 4 ג'יגה?האם מעבד DUAL 2 CORE יספיק או שכדאי 3i ?צריך גם יציאת HDMI לחיבור לפלזמההאם יש חיה כזאת בתקציב שלי או שצריך לעלות ל 3000 ?תודהערן
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים לפי ההסבר שלך אני בכלל לא מבין למה להתעקש על מחשב נייד?באותו מחיר אתה יכול לקבל הרבה יותר תועלת מנייח.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר אתה צודק בעניין התועלת מהנייח- יש לי נייח בביתהנייד עבור הבת שלי- רוצה להיות ניידת...אשמח לתשובות על השאלות שלישאלות נוספות:13 אינץ-יכול גם לבוא בחשבון- האם יש המלצה?איך הניידים של אייסר? , LG ? HP ?תודהערן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.