עבור לתוכן

שידרוג המחשב הקיים

Featured Replies

פורסם

היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת

במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם

מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz

לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3

זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )

כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260

דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB)

כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F

אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה

פורסם

1. כדאי לציין גם איזה ספק יש לך.

2. הכי חשוב, על מנת שניתן יהיה להמליץ לך מה לשדרג, צריך לדעת מה במחשב לא מספק אותך כיום? וכמה אתה מוכן להוציא בשביל לשפר את זה?

פורסם
  • מחבר

1. ספק . cooler master 460

2.שאלה קשה.. בסהכ אני מרוצה מהמחשב מטרת המחשב היא בעיקר משחקים

אין לי תקציב מוגדר. נגיד כמו שהישראלים אוהבים מקסימום תוצאה במינימום הוצאה (:

עכשיו ברצינות אני לא ממש מבין לכן אני שואל אותכם

אם מישהו יגיד לי "שמע תשדרג את המעבד ל-X (שני דגמים קדימה) זה יחזק את המחשב שלך משמעותית

לא יקר ושווה את ההשקעה ולא יגרום לקריסה בגלל שאר הרכיבים" אני ילך על זה.. וכדו'

פורסם

בגדול, יש מרחב שידרוג כלשהו מבחינת מעבד וכרטיס מסך אולי, אבל אם אתה כרגע מרוצה מהביצועים אז למה סתם לזרוק כסף?

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אני ישאל קצת אחרת במחשבה לעתיד הקרוב ולמשחקים חדשים שיצאו

מה דעתכם כדאי לשדרג כמה דברים ? (ואם כן מה האופציות)

או כדאי פשוט לחסוך למחשב חדש ?

שוב תודה על התגובות

פורסם

במחשבה לעתיד - תשדרג בעתיד. כך תקנה רכיבים זולים יותר, ואפילו כרטיס מסך מתקדם יותר.

פורסם

עם המחשב מיועד למשחקים, אז זאת שאלה דיי קשה מה יהיה הכי טוב בשבילך, לדעתי שווה לשדרג את המעבד לQ9550 ואת הכרטיס מסך לHD6950, אבל עוד פעם זאת שאלה קשה, לא ידוע לנו באיזה משחקים אתה משחק ? לא ידוע לנו על אילו הגדרות אתה משחק ? והכי חשוב לא ידוע לנו איזה מסך יש לך ?

עם תבדוק את המפרט שלי בצד, אתה תיראה שהמחשב שלך ושלי דיי דומים, אבל אני נגיד נתקלתי בבעיה עם הכרטיס מסך שלי GTX275 במשחק הבא BulletStorm, אני אוהב לשחק על הגדרות הכי גבוהות ודווקה במשחק הזה יש לי נפילות FPS מטורפות, מה שאומר שדור הכרטיסים שלנו הGTX200 כבר לא כאלו חזקים במשחקים חדשים, והגיע הזמן לשדרג לכרטיסי מסך חזקים יותר, ממליץ על הHD6950 אבל כמובן שבשביל זה תצטרך מעבד Q9550 כי מספיק חזק בשביל לא ליצור צוואר בקבוק עם כרטיס שכזה, וכמובן ספק כוח חדש של יותר מי 500W.

תחלאס Q9550 כבר לא קיים למכירה לכן תצטרך לקנות יד שנייה הוא עולה סביב ה600-700 שקל, כרטיס מסך HD6950 שעולה סביב ה1350-1450 שקל, ספק כוח של 550W-650W שעולה סביב ה300-400 שקל. מה שיוצא לך סביב ה2700 שקל בשביל השדרוג הזה, השאלה האם אתה באמת צריך את זה כרגע ? והאם אתה יכול לחכות שנה שנתיים עד שהמחשב באמת יהפוך לעגלה ואז פשוט תיקנה מחשב חדש בסכום רציני ?

פורסם
  • מחבר

theone89 תודה על תשובה פשוטה שבאמת עזרה לי .

אני משחק בדיוק באותם המשחקים שכולם משחקים הימים ,ב-99% מהמשחקים עד עכשיו ההגדרות בסדר ויש לי מסך של LG 23

אני מבין ממה שכתבת בעצם שעדיף לסחוב איתו עוד קצת ואח"כ להשקיע .

אוקיי אני יחכה למשחקים חדשים יותר שיצאו ואז נראה כבר

ד"א BulletStorm עוד לא הספקתי להתקין...

תודה

פורסם

שמח שעזרתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים