עבור לתוכן

בעיה בממיר HD חדש של YES

Featured Replies

פורסם

שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה).

מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?

פורסם

היי Nirkaw , אני גלית מ-yes.

אני אשמח אם תפנה אלי למייל yes.service@yes.co.il עם הפרטים שלך ב-yes ונוכל יחד לפתור את נושא הצפייה ב-HD.

סופ"ש נעים :)

פורסם

אין לי ממיר HD אבל ניסיון עם דברים אחרים די בטוח שהוא מוגדר לשדר בקומפוזיט כרגע

תבין אין לי מושג איך זה בHOT \YES בממירים שלהם

אבל במכשירים אחרים מחברות הרבה יותר גדולות HDMI יכול לשדר ווידאו ואודיו בכל פורמט שניסיתי

ההגבלות של מכשירים שונים וציוד עיקפי שונה זה כבר דבר אחר

אבל לא מבין למה לחבר קומפוזיט עם כבר יש HDMI בטלוויזיה תומכת

אני יכול להבין חיבור של האודיו למערכת סאונד בלי תמיכה בHDMI אבל לא מבין חיבור כזה לטלוויזיה

וברור שזה יוריד את האיכות -אפילו 480P לא תקבל ככה

אני חושב שכדי לך לעשות דבר כזה

לחבר את הHDMI אבל להפעיל בינתים דרך הקומפוזיט -שתראה תמונה

תבדוק עם יש אפשרות להגיע להגדרות ולהעביר לHDMI ומשם כמובן להעביר את הטלוויזיה לHDMI

שים לב שבהרבה טלוויזיות הHDMI לפי מספרים ולפעמים לוקח כמה שניות עד ש"ערוץ" HDMI עולה

בכל מקרה אחרי זה תנתק את הקומפוזיט ליראות שזה לא בלוף

במקרה שזה כן חסום טלפן לתמיכה שלהם

פורסם

HD יהיה רק ב HDMI !!

לא רואה ב HDMI ?

שרות לקוחות (כוכבית 2080 ) ינסה לפטור בטלפון ואם יש צורך ישלח טכנאי.

אליך הביתה.

טכנאי שלהם לא התקין את ממיר שלך ?

פורסם
HD יהיה רק ב HDMI !!

HD יש כבר מקומפוננט -באיזה שיטה הממירים עובדים זה כבר סיפור אחר

אבל כן עם יש בחירה בין קומפוזיט לHDMI רק הHDMI יתן את זה

אבל לא תמיד צריך טכנאי לפעמים הגדרות פשוטות יחסכו את הזמן והעצבים

סך הכל HDMI הוא פלוג אנד פלי -בדרך כלל התקנה של מוצרים שמשתמשים בו מאוד פשוטה

פורסם
  • מחבר

טכנאי אכן התקין לי את הממיר אבל הוא השאיר את התדר על "AV1" ולא על "HDMI". כשאני חזרתי ממשחק הכדורגל גיליתי שכלל לא רואים בHD ואם יש שיפור הוא נורא נורא נורא קטן אם בכלל,אז נזכרתי שדוד שלי יש HOT עם ממיר HD ואצלו הוא מעביר לתדר HDMI, כשאני עשיתי זאת לא קיבלתי תמונה כלל, התקשרתי למוקד שם והם ניסו לטפל בבעיה וכשלא הצליחו הם קבעו לי טכנאי ליום ראשון הקרוב.

אמרתי לעצמי מבחינה הגיונית שלא יול להיות שאני יכול לראות HD דרך תדר "AV1" וכשאני מוציא את הכבל HD לא קורה כלום לתמונת הHD כביכול...

נ.ב

ניסיתי לגעת בהגדרות אבל לא ראיתי הרבה דברים לגעת בהם... בתצוגת מסך רשום שזה על "HD" ומוצג על 16:9 וכ'ו... בקיצור, הכי פשוט לחכות לטכנאי ואז נראה מה עושים, אני כלכך מצטער על זה כי כלכך חיכיתי לHD.

אם יש לכם עוד משהו להגיד בנושא אני אשמח לשמוע... יכול להיות שאני יכול לראות ב"AV1" בHD? ואני סתם בלחץ ומזמין טכנאי? למרות שזה לא הגיוני ולא יכול להיות... תסתכלו מה רשמתי למעלה.

פורסם

לא אתה לא יכול לראות דרך AV בHD

החיבור הזה פשוט לא בנוי לזה

פורסם
  • מחבר

הגיע טכנאי, החליף ממיר והכל הסתדר... תודה רבה לכולם ולטכנאי כמובן ולYes שניסו לעזור לי הרבה בתמיכה טכנית בטלפון.

פורסם

אני שמח שזה נפתר.

נשמע שיציאת הHDMI לא הייתה תקינה.

אבל... הטכנאי שהתקין פשוט חיבר את הממיר HD דרך יציאת SD והלך הביתה ? :o

איפה רון קופמן מהפרסומת של המעבר בין חברות כשצריך אותו ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים