פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים היי Nirkaw , אני גלית מ-yes. אני אשמח אם תפנה אלי למייל yes.service@yes.co.il עם הפרטים שלך ב-yes ונוכל יחד לפתור את נושא הצפייה ב-HD. סופ"ש נעים
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים אין לי ממיר HD אבל ניסיון עם דברים אחרים די בטוח שהוא מוגדר לשדר בקומפוזיט כרגע תבין אין לי מושג איך זה בHOT \YES בממירים שלהם אבל במכשירים אחרים מחברות הרבה יותר גדולות HDMI יכול לשדר ווידאו ואודיו בכל פורמט שניסיתי ההגבלות של מכשירים שונים וציוד עיקפי שונה זה כבר דבר אחר אבל לא מבין למה לחבר קומפוזיט עם כבר יש HDMI בטלוויזיה תומכת אני יכול להבין חיבור של האודיו למערכת סאונד בלי תמיכה בHDMI אבל לא מבין חיבור כזה לטלוויזיה וברור שזה יוריד את האיכות -אפילו 480P לא תקבל ככה אני חושב שכדי לך לעשות דבר כזה לחבר את הHDMI אבל להפעיל בינתים דרך הקומפוזיט -שתראה תמונה תבדוק עם יש אפשרות להגיע להגדרות ולהעביר לHDMI ומשם כמובן להעביר את הטלוויזיה לHDMI שים לב שבהרבה טלוויזיות הHDMI לפי מספרים ולפעמים לוקח כמה שניות עד ש"ערוץ" HDMI עולה בכל מקרה אחרי זה תנתק את הקומפוזיט ליראות שזה לא בלוף במקרה שזה כן חסום טלפן לתמיכה שלהם
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים HD יהיה רק ב HDMI !!לא רואה ב HDMI ?שרות לקוחות (כוכבית 2080 ) ינסה לפטור בטלפון ואם יש צורך ישלח טכנאי.אליך הביתה.טכנאי שלהם לא התקין את ממיר שלך ?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים HD יהיה רק ב HDMI !!HD יש כבר מקומפוננט -באיזה שיטה הממירים עובדים זה כבר סיפור אחר אבל כן עם יש בחירה בין קומפוזיט לHDMI רק הHDMI יתן את זה אבל לא תמיד צריך טכנאי לפעמים הגדרות פשוטות יחסכו את הזמן והעצבים סך הכל HDMI הוא פלוג אנד פלי -בדרך כלל התקנה של מוצרים שמשתמשים בו מאוד פשוטה
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר טכנאי אכן התקין לי את הממיר אבל הוא השאיר את התדר על "AV1" ולא על "HDMI". כשאני חזרתי ממשחק הכדורגל גיליתי שכלל לא רואים בHD ואם יש שיפור הוא נורא נורא נורא קטן אם בכלל,אז נזכרתי שדוד שלי יש HOT עם ממיר HD ואצלו הוא מעביר לתדר HDMI, כשאני עשיתי זאת לא קיבלתי תמונה כלל, התקשרתי למוקד שם והם ניסו לטפל בבעיה וכשלא הצליחו הם קבעו לי טכנאי ליום ראשון הקרוב.אמרתי לעצמי מבחינה הגיונית שלא יול להיות שאני יכול לראות HD דרך תדר "AV1" וכשאני מוציא את הכבל HD לא קורה כלום לתמונת הHD כביכול...נ.בניסיתי לגעת בהגדרות אבל לא ראיתי הרבה דברים לגעת בהם... בתצוגת מסך רשום שזה על "HD" ומוצג על 16:9 וכ'ו... בקיצור, הכי פשוט לחכות לטכנאי ואז נראה מה עושים, אני כלכך מצטער על זה כי כלכך חיכיתי לHD.אם יש לכם עוד משהו להגיד בנושא אני אשמח לשמוע... יכול להיות שאני יכול לראות ב"AV1" בHD? ואני סתם בלחץ ומזמין טכנאי? למרות שזה לא הגיוני ולא יכול להיות... תסתכלו מה רשמתי למעלה.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר הגיע טכנאי, החליף ממיר והכל הסתדר... תודה רבה לכולם ולטכנאי כמובן ולYes שניסו לעזור לי הרבה בתמיכה טכנית בטלפון.
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים אני שמח שזה נפתר. נשמע שיציאת הHDMI לא הייתה תקינה. אבל... הטכנאי שהתקין פשוט חיבר את הממיר HD דרך יציאת SD והלך הביתה ? איפה רון קופמן מהפרסומת של המעבר בין חברות כשצריך אותו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.