עבור לתוכן

בעיה בהתקנת SP1 על WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Featured Replies

פורסם

היי,

ניסיתי ביום האחרון להוריד את חבילת העדכונים האחרונה עבור המחשב שלי ויש בעיה...

אז ככה:

זה מוריד את העדכון,מתחיל את ההתקנה,לקראת הסוף הוא מציג הודעת שגיאה..חיפשתי ברשת,עשיתי הכל,כולל SYSTEM READINESS TOOL,ביטלתי את האנטי וירוס ושום דבר לא הולך הוא ממשיך לתת לי את הודעת השגיאה הזו:

ERROR CODE - 80073712.

נ.ב

ניסיתי גם התקנה ידנית של הקובץ-לא הלך.

אודה מאוד לחברה שיעזרו.

בתודה,

שגיא :xyxthumbs:

פורסם

MS עושה חיים קשים למי שעשה שינוי (בידיעתו או לא), בקבצי המקור של הדרייברים (של MS) בתקיית הגיבוי WinSXS (שבה נשמרים גיבויים של דרייברים מקוריים של MS).

בד"כ הבעיה הנפוצה היא שימוש בתוכנה כמו Driver Sweeper ושות' (למקרה של תוכנה ספציפית זו יש פתרון באתר המפתח) שמוחקות ומשנות קבצים גם בתיקיות שלא אמורים לגעת בהם (לפי MS).

לתקן את זה אפשר בכמה דרכים, דרך ראשונה והפשוטה ביותר היא לעשות התקנת שידרוג מהדיסק של WIN7 (כל קבצי המקור מועתקים למקום שלהם חזרה), אך יתכן ויהיו השלכות לדרייברים צד ג' (המידע, הגדרות והתוכנות עצמן ישארו בד"כ ללא שינוי, מומלץ בכל מקרה לעשות גיבוי לפני).

דרך שניה לבדוק את הקובץ CBS.log בתקייה C:\windows\logs\cbs (ניתן לחפש בתוך בהקובץ, בעזרת Notepad את קוד השגיאה), לחלץ את הקבצים מהדיסק של WIN7 ולהעתיקם למקום הנכון, או לנסות לחפש את הפתרון בנט (כל מקרה לגופו).

אני גם קיבלתי שגיאה, לא בדיוק זאת, אך העקרון הוא אותו עקרון ברוב השגיאות הלא ברורות הללו (אלא אם כתוב אחרת בשגיאה). אני שיניתי הרבה המקבצים המקוריים של MS (כדי להתאים את המערכת לצרכי, המערכת הפעלה מקורית לחלוטין), ועכשיו יש לי עבודה קשה לשחזר את כל הקבצים...

עריכה:

אתה יכול גם לנסות את הכלי הזה של MS (בקישור למערכת x64)י -

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=914FBC5B-1FBA-4BAE-A7C3-D2C47C6FCFFC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים