פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים הטרור מרצועת עזה הגיע עד לבירת הנגב: רקטת גראד פגעה הערב (יום ד') בבית מגורים בבאר שבע. סמוך לשעה 21:30 נשמעה באזור אזעקה עולה ויורדת ויחד איתה קולות פיצוץ. לא דווח על נפגעים, וכוחות הביטחון סורקים את האזור. לא ברור כמה רקטות התפוצצו.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4033199,00.html
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים חשוב מאוד להשאר דקה-שתיים במקלט אחרי תום האזעקה, למזלי ולמזל משפחתי לא נפגענו אבל יצאנו לפני שהטיל פגע - בפעם הבאה נשאר כמה שצריך.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים בתור מפקד צוות בעופרת יצוקה, אין שום סיבה בעולם לצאת לעוד מבצע עם ממשלה של פחדנים.כל כך הרתיח אותי אחרי שהייתי שם 45 יום ופתאום הפסקת אש. ביזיון של צבא. ביזיון של מדינה.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים בתור מפקד צוות בעופרת יצוקה, אין שום סיבה בעולם לצאת לעוד מבצע עם ממשלה של פחדנים.כל כך הרתיח אותי אחרי שהייתי שם 45 יום ופתאום הפסקת אש. ביזיון של צבא. ביזיון של מדינה.+1הצבא לא יכול לממש עשירית מהפוטנציאל שלו כאשר הממשלה כל כך מפחדת, אפשר להגיד שהצבא שלנו מסורס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.