עבור לתוכן

פרויקט גיבוי ופרמוט צריך עזרה בכמה תחומים.

Featured Replies

פורסם

חברה יש לי פרויקט קטן שלקחתי על עצמי אני צריך לפרמט את המחשב של אבא שלי אבל. אני צריך לגבות את כל המידע עליו מכמה תוכנות של חשבונות וכו'.

יש לי בבית צורב ויש לי את ההרד דיסק של הבית עם 2.5 גיגה לפחות, מקום שיספיק לדעתי לכל הגיבוי של המידע החשוב.

1.איך תמליצו לי לגבות את המידע

2.אני לא בטוח איך לגבות את המידע שעל המחשב כשמדובר בתוכנות הנהלת חשבונות שונות יש דרך פשוטה שאני צריך לדעת עליה.

3.כדי לחבר את ההרדדיסק שלי צריך לחבר לide במחשב שלו להבריג לסלוט ואז הכונן יזוהה אוטומטית או שצריך להתעסק הרבה עם הגדרות כי אז הרבה יותר פשוט לי להביא את הצורב מהבית.

4. זה חשוב לי!! יש שיטה לגבות את כל הדרברים על המחשב אני לא בטוח איזה הwin יתקין בלי בעייה וכבר הסתבכתי עם הפרמוט של המחשב שלי בבית כשניסיתי להוריד דריבר לכרטיס המסך שלי RageIIc של ati הדריברים שהורדתי פשוט לא עבדו ולקח לי שבועיים לתקן את זה.

5.הנה התוכנות שאני ישר יתקין אחרי הפרמוט :

win98 se

norton system works 2003/4

office

pcanywhere

winfax

acdsee

spybot

kazaa k++ +codecpack

כל השיפורים לwin כמו ie ו directx winmediaplayer וכו'

יש עוד תוכנות שכדי להוסיף לרשימה חוץ מתוכנות ששלו לעבודה.

6.שכחתי יש לו הרד דיסק 10 גיגה בייט איך אתם ממליצים לחלק אותו במחיצות שונות (כמה באיזה גודל)

7.שמעתי שאפשר לפרמט מחיצה בודדת ואז דרך ווינדוס לפרמט על ידי לחיצה על פרמוט של כונן בודד זה באמת עובד

תודה מראש URICH.

פורסם
  • מחבר

טוב אני יקל עליכם חשוב לי בעיקר נקודות 3 4 6 7

ביחוד 4 זה הכי חשוב

פורסם

אם אתה לא יודע איפה התוכנות שלך שומרות את המידע אז יש בעיה.

דרייברים מותקנים אי אפשר לגבות, אם יש לך את הדרייברים עצמם מגובים על ההרדיסק את פשוט תשמור אותם.

לחבר הרדיסק צריך לחבר אותו לערוץ IDE, לכוון את הג'אמפרים כמו שצריך ולדאוג שהוא מפורמט ופעיל.

תחלק אותו איך שנוח לך, אין לזה שום חוקים.

אפשר לפרמט בוינדוס, אפשר לעשות שם פירמוט מהיר שחוסך הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים