עבור לתוכן

[עזרה] רכישת מחשב נייד עד תקציב של 2500-3000 ש"ח לערך

Featured Replies

פורסם

קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל

מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות.

מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות.

גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ בערך

משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו

זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית

גודל מינימלי של כונן קשיח - עדיפות ל-300 ג'יגה לפחות

זכרון - 2 ג'יגה לפחות

צורב DVD - עדיף

ראיתי כל מיני ביקורת על N5010 של DELL אך הבנתי שסוג המסך המבריק ולכן הוא לא טובלטקסטים אלא בעיקר לסרטים והשימוש העיקרי שלי הולך להיות גלישה, טקסטים ואופיס...

תודה רבה!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

???????????????????????????????????????????

פורסם
  • מחבר

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

פורסם

dell-vostro-3500-370m

3000 שקלים

מעבד Intel® CoreTMi3 Processor 370M 2.4GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache

כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator HD

מסך רחב 15.6 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט )

רזולוציה 1366X768

דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM

זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory

משקל:

2.31Kg - יחסית קל מאוד.

המעבד: חזק לעלות שלו :

RANK :260

Passmark CPU Mark :2227

כרטיס המסך:

GMA 4500MHD

השווה ל- GeForce 9400M במהירות ולפי הערכות אף גבוה מהיר ממנו.

המסך עצמו:

ANTI GLARE -כפי שביקשת.

High Definition - 1366X768 LED

דיסק קשיח:

320GB אם אפשרות לשדרוג ברוב החנויות בארץ ל 500GB או 620GB(בתוספת תשלום כמובן).

זכרון פנימי:

2GB DDR3 1066MHz אם אפשרות לשדרוג ל 4GB ברוב החנויות בארץ(בתוספת תשלום כמובן).

כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW .

סוללה: 6 תאים חזקה למחשב הזה. לפי DELL יש עד 7 שעות של פעילות עם המחשב.

לאחד האתרים המוכרים את המפרט הזה:

כולל 3 שנות אחריות.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-370m.htm

פורסם
  • מחבר

נראה מפרט מאוד נחמד :xyxthumbs: תודה על העזרה

עוד תגובות אנשים :yelclap:

פורסם
  • מחבר

1000 צפיות, תגובה אחת? להתעורר!!!

פורסם

yon22, לא ממש הבנתי למה התכוונת בהמלצה הזו שלך. לא מדובר במחשב שאיכשהו יוצא דופן לחיוב, מבחינה טכנית, ביחס למחשבים אחרים במחירו. הנה למשל מחשב עדיף במעט של טושיבה באותו מחיר:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9157

מעבד 380M במקום 370M, וגם 3GB זכרון במקום 2. לפחות מהנסיון האישי שלי, גם מעבר למפרט הטכני היבש טושיבה לא נופלים באיכותם מדל.

דבר נוסף שממש לא הבנתי הוא ההתייחסות לכרטיס המסך: מדובר בכרטיס של אינטל, הסטנדרטי לכמעט כל הניידים שלא מיועדים לביצועים גרפיים (בגרסה זו או אחרת). משחקים כמו CS הוא יפעיל בסדר גמור כך שהוא עונה לדרישת פותח הדיון, אבל לטעון שהוא חזק יותר מGeForce 9400M, החלש למדי בפני עצמו, זה לא ממש נכון עד כמה שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

אגב דיברתי עם החנות שם ואמרו לי שה370-m הוחלף ב-380 עם המעבד המעט ותר חזק וכי הוא עולה אותו מחיר. לפירוט:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-380m.htm

vic07 - לא הצלחתי להבין האם המחשב הנ"ל הוא בעל מסך מבריק או לא, לאחר חיפוש נרחב באינטרנט וקריאת מאמרים הבנתי שלעבודה עם טקסט וקריאתו עדיף מסך מט

תודה על העזרה.

פורסם

מר ויק הנחמד - זה נכון שישנם מחשבים יותר חזקים באותה העלות מהמחשב שהצעתי , אך הם אינם עם מסך מסוג MATTE מסך שהינו ANTI GLARE.

אין הרבה מחשבים ניידים עם מסך מהסוג הזה .. אני מתאתי את המחשב הזה אחרי חיפושים רבים..

למחשב שהצעת יש מסך GLOSSY - מסך מבריק וזה לא היה הדרישה של פותח האשכול.

פעם באה תקרא ותבין לפני פרסום התגובה.

Toshiba TruBrite הינו מסך SUPER GLOSSY ..

וזה הדבר היחיד אפשר לומר שפותח האשכול התנגד לו .

פורסם

יש הבדל בין "לקרוא" ובין "להבין". scarymovie אמנם כתב שהוא מעדיף מסך שאינו מבריק, אך הוא גם כתב שההעדפה הזו היא על בסיס ההנחה שמסך מבריק אינו טוב לטקסטים. מה ששכחתי לכתוב בהודעה הקודמת, הוא שמסך מבריק אכן עשוי להיות בעייתי כשיש מקור אור חזק בסביבה, בגלל ההשתקפויות, אבל אין איתו שום בעיות בתוך בית ממוצע - ונאמר כי המחשב יבלה בעיקר בבית. לאור זאת, ההתעקשות על מסך מט היא קצת מיותרת לדעתי, ומכאן ההמלצה שנתתי.

בנוסף, כל מה שאמרת עכשיו לא מסביר למה טענת את מה שטענת בקשר לכרטיס המסך.

פורסם

כתבתי שהמסך המחשב סביר ויש הטוענים כי הוא שווה ערך ל-9400M ... ובמקרים מסויימים אף מהיר ממנו.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.html

אחת הכתבות בנושא.

פעם באה תבדוק את הדברים שנאמרים פה לפני שאתה פותח את הפה ועוד בצורה מזלזלת כזאת..

זה שייש לך 3000+ פוסטים לא מראה כלום על הידע או האינטליגנציה שלך.. לעומת זאת אחרי הדברים שכתבת פה אני דיי מבין מי אתה.

אחלה יום.

עריכה : רק כדי להראות לך את הטעות שלך גם בדקתי את ה- RANK ו העוצמה של שניי כרטיסי המסך.

Benchmark Rank:

9400M

RANK : 295

Intel GMA HD

RANK: 272

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :xyxthumbs:

עוד תגובות ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים