עבור לתוכן

איזה סמארטפון הייתם קונים היום? (צריך עדכון כללי בנושא)

Featured Replies

פורסם

כל עניין העברית זה בכל מכשיר אנדרואיד, זה לא חיסרון ספיציפי של ה-SGS וכו'

• תגובות 190
  • צפיות 31.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ממ... טוב, אני חושב שאני אקנה את ה-SGS עוד איזה חודש. תודה רבה על דיון מאוד עוזר ומעדכן ;D

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, ברשותכם. איזה חנות במרכז אתם ממליצים לקנות ממנה את הטלפון? כמו שאמרתי, אני לא אקנה אותו מאורנג', אני רק צריך שהסים הנוכחי שלי יעבור אליו חלק.

פורסם

220V הם אחלה

פורסם
  • מחבר

הם עושים מראש את הפתיחה לסים פרי נכון?

פורסם

א. זה מראש לא ננעל, אז אין מה לפתוח

ב. היום חייבים לספק מכשיר SF גם ברשתות הסלולר. גם אם תרכוש היום SGS מפלאפון/סלקום/אורנג' (או כל מכשיר אחר) הוא חייב במסגרת החוק להגיע כ-SF

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני יכול להביא מארצות הברית SGS בחצי מחיר כמעט מפה בארץ, השאלה היא אם אין משהו יותר טוב, או שייצא ממש בקרוב. שמעתי שהבעיה אצל סמסונג זה התמיכה שלהם בטלפונים ישנים, אני מקווה שהתמיכה של החברה בטלפון שלי ובשדרוגים עתידיים (בעיקר למערכת ההפעלה) לא תיגמר מהר, שמעתי גם שדווקא HTC טובים בזה.

למישהו יש מה להגיב על זה או שאני מביא את ה-SGS וזהו?

פורסם

אתה סגור על הSGS? לא תשקול מכשיר אחר אולי? במיוחד שאולי תוכל להביא מכשיר מארה"ב?

לפי מה שאני הבנתי , במאי אמור להגיע המלאי של ה-SGS 2 - או שאתה יכול לחכות או שתיקח מכשיר אחר.

אם אתה לא רואה את עצמך משתמש ביותר מ16 ג'יגה זכרון , תיקח את הנקסוס אס.

לגבי השדרוגים העתידיים , זה לא שלסמסונג יש תמיכה לקויה , הם פשוט לוקחים את הזמן ומשחררים עדכון שמכיל את הממשק שלהם וזה מה שלוקח להם זמן.

לפי מה שאני יודע, לנקסוס אין את זה כי הוא המכשיר של גוגל (למרות שסמסונג מייצרת אותו אאל"ט) וכל עדכון רשמי שיוצא, מגיע אליו.

פורסם

^^

הם נוטים לזנוח מכשירים ישנים, ספק רב אם יגיע משהו אחרי 2.3 לגלקסי.

פורסם

נשמע קצת מטורף להוציא על סלולרי כ1K$.

עד כמה נחוץ היום מעבד כפול ליבה בסלולארי?

הדבר היחיד כרגע הוא להרצת משחקים או שאני טועה?

פורסם

האמת שלא הצעתי שייקח SGS 2 , רק שיחכה עד היציאה שלו כדי שזה יוריד במחיר.

חוץ מזה שיש עוד חלופות בתחום הדו-ליבתיים , אופטימוס 2X של LG או הATRIX של מוטורולה (למרות שאני מתעב את הממשק שלהם) ועוד ועוד....

פורסם

חלילה לא אמרתי שאתה מציע לו לרכוש דווקא את ה-SGS2.

פשוט שלא יהיה בסרט שזה הולך להיות זול.

אשמח לשמוע מהמומכים שלנו בפורום למה טוב מעבד כפול ליבה בסלולארי של ימינו.

פורסם

נראה לי שכרגע היישומים שנהנים במצב של ריבוי ליבות זה משחקים, מולטיטסקינג באופן כללי והרצת סרטים בFHD

פורסם
  • מחבר

גם האייפון 3 מריץ משחקים קטנים, ואני לא מתכוון להריץ יותר מזה על הטלפון שלי, בטח לא במחירים שייקחו על זה. בכל מקרה, אין איזה דגם דומה של HTC? כזה שגם מגיע עם אנדרואיד, ונהנה מתמיכה רבת שנים?

פורסם

מצטער לבאס אותך ,שום מכשיר לא יקבל תמיכה רבת שנים , גם בHTC לרוב התמיכה נמגרת אחרי שנה - שנה וחצי ,החומרה היום מתקדמת משנה לשנה ,ובמיוחד כאשר עוברים ארכיטקטורה חדשה , לדוג' ה3G כבר לא מתעדכן כי הוא מתבסס על ARM11 שכבר מת לעומת מכשירים חדשים שמתבססים על ARMv7 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים