פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים שלום לכם בד בבד שווה לבדוק אופציה להחליף את המתאם למשהו יותר עדכני שעובד עם חלונות 7. זה לא אמור להיות סיפור. בהחלט, כפי שרואים אמרתי שווה לבדוק אם .....
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים d347prt זה בקר איחסון וירטואלי של התוכנות דימוןנס ואלכוהול 120% הכי פשוט, כבה מחשב, פרק את הכרטיס, תסתכל מה רשום על הציפ הכי גדול, תרשום לנו פה ונמצא לך דרייבר
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים d347prt זה בקר איחסון וירטואלי של התוכנות דימוןנס ואלכוהול 120% הכי פשוט, כבה מחשב, פרק את הכרטיס, תסתכל מה רשום על הציפ הכי גדול, תרשום לנו פה ונמצא לך דרייבר אני חשבתי שזה הדגם של הבקר, אז אני חורש את האינטרנט בכדי למצוא לו דרייבר מתאים. בסוף זה וירטואלי? חחח זיו, תעשה מה שהוא אומר... תבדוק ותחזור אלינו עם הדגם החומרתי חח
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר אז זהו שעל הצ'יפ לא כתוב ...זה נראה לי משהו ג'נרי לא מוכר. לרכוש חדש וזהו אתם אומרים? אין בווינדוס אפדייט את העידכון לכרטיס והווינדוס 7 כלל לא מזהה את הכרטיס!
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים אם אין שום דרך לזהות פיסית את הרכיב, אז לא נותר לנו מה לעשות.חוץ מלנסות להמליץ לך על רכיב חדש.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר הדבר היחידי שכתוב זה בתוך קטגורית בקרי ATA\ATAPI של IDEלמטה יש לי standard dual channel pci ide controllerבפרטי כתוב שההתקן לא מעודכן וכשאני לוחץ עידכון הוא רושם שלווינדוס אין אפשרות לאתר עידכונים.
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים תוריד SIW או EVEREST, תכנס לחלק של הPHYSICAL DEVICES או PCI, ותראה אם יש התקדמות ד"א חייב להיות צ'יפ על הכרטיס עצמו ועליו רשום משהו, לפעמים קשה לקרוא מה היצרן רשם על הצ'יפ רוב הסיכויים שמדובר על צ'יפ של VIA, SIS או SILICON IMAGE, או משהו אחר
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר הורדתי אוורסט וגם שם הוא כותב לי Field ValueDevice Description Standard Dual Channel PCI IDE Controller [NoDB]
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים ^^^ נו, אז עם כל הצער, אין ברירה אלא לקנות משהו כזה : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1545 יקר יחסית למה שחשבתי , אבל - שווה לבדוק באייבורי / KSP שאולי שם יש משהו יותר זול, או לקנות ב EBAY . עריכה: טוב, באייבורי לא מצאתי, ב - לדפ יש לך את זה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר כזה כרטיס בדיוק יש לי אך אני לא חושב שזה של החברה הזו... של חברת promise או משהו כזה אם אני זוכר נכון שהיה כתוב על הקופסא (לפני כמה שנים טובות)גם כתוב ultra 133 .השאלה שלי היא איך אדע שהכרטיס הזה יתאים לווינדוס 7?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים ^^^^^ א. ראה עדכון בתגובה הקודמת שלי. ב. אפשר לשאול / להתנות את הקניה בחנות. או לברר התקנים נתמכים של חלונות 7
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר אוקיי,כנראה שאין ברירה באמת אלא לרכוש חדש... נקווה שיש כרטיסים כאלו עוד שתומכים בווינדוס 7. תודה רבה על העזרה!
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים ^^^^^ א. על לא דבר ( בקשר לעזרה : ) ב. היות והיצרן / הצ'יפ של הישן לא ידוע, והכרטיס " מסרב להזדהות " קשה לבוא בטענות לחלונות 7. ניתן לומר במידה רבה של ביטחון שכרטיס מחברה מוכרת ו / או עם צ'יפ מוכר לא יהווה בעיה. ג. אומנם אתה לא טכנאי בחנות, אבל גם הזמן שלך ובעיקר העצבים יקרים. תקנה רכיב חדש וזהו. בהצלחה
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים לפני שאתה קונה חדש: כנס למנהל התקנים, תראה איך כרגע הוא מזוהה(אם בכלל) לך לשונית DETAILS, תעתיק לפה את הHARDWARE IDs תרשום או תעתיק צילום מסך בהרבה מקרים איתרתי סוגי התקנים ודרייברים בצורה שכזאת
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר רשמתי איך הוא מזוההStandard Dual Channel PCI IDE Controllerאין משהו אחר ואין שם אחר וגם בתוך הפרטים הוא מציג לי שההתקן פועל כראוי... מוזראם זה יעזור בeverest זה מופיע לי כך:Field ValueDevice Description Standard Dual Channel PCI IDE Controller [NoDB]Bus / Device / Function 32 / 1 / 1Device ID 1283-8213Subsystem ID 1458-B000Device Class 0101 (IDE Controller)Revision 00
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.