עבור לתוכן

שאלה| רוצה להרחיב את הזיכרון ל4GB לוח אם winfast

Featured Replies

פורסם

טוב החלטתי לשדרג טיפה את המחשב

בין היתר החלפת זכרונות. כרגע יש לי 1GB ואני רוצה להגדיל ל4.

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך ב1066 מגה.

58905122.jpg

בנוסף, רציתי לדעת אם הוא תומך רק בDDR2, או שמא גם בDDR3.

תודה רבה, תמיר.

פורסם

1. קיימת תמיכה רק בזכרון DDR2 (זה קשור לבקר הזכרון המובנה במעבד ולא רק בלוח, אם כי הלוח כמובן מכיל את החיבורים בהתאם).

2. עד כמה שהצלחתי לברר במצב טבעי (לא ב-OC) אין תמיכה בזכרון בתדר 1066.

יחד עם זאת אין לך בכלל שום סיבה להעדיף זכרון DDR3 על פני DDR2 או תדר של 1066 על-פני תדר של 800 או 667. אין שום הבדל בביצועים בפועל (פרטים נוספים בסטיקי שאלות נפוצות שבראש הפורום בפרק העוסק בזכרונות), כך שבעיקר תדאג שיהיה לך נפח זכרון מספק, ויכול להיות בכלל ש-2GB יספיקו לך ושאין ממש צורך דווקא ב-4GB. מהם השימושים שלך במערכת? איזה מעבד מותקן בה?

ערוך בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה עניינית על פי חוקי הפורום. דוגמה לכותרת עניינית היא "האם לוח X תומך בזכרון Y" או "רוצה להרחיב את נפח הזכרון ל-4G לוח אם X"

פורסם
  • מחבר

אני משדרג רכיבים מסויימים (ליתר דיוק הזכרון וספק הכח) לצורך מחשב שיוכל להחזיק אולפן ביתי. המחשב הנוכחי עם הרכיבים הנוכחיים לא יכול לעשות זאת ובין השאר אני זקוק לזיכרון רב שהמערכת תפעל עם כמה שפחות עכבות.

פורסם

אני לא יודע מהן בדיוק הדרישות של התוכנות שבהן אתה משתמש, אבל לתדר של הזכרון אין שום השפעה כך שאתה לא צריך ל"התעקש" על זכרון בתדר מסוים.החשוב הוא לדאוג לנפח זכרון מספק.

אגב, אתה בטוח שהוספת נפח זכרון תוביל לתוספת הביצועים שלהם אתה זקוק (ולא נניח שדרוג מעבד ו/או מערכת אחסון)?

פורסם

נתחיל בזה שזיכרון לא יוסיף ביצועים למערכת.

שנית איזה מערכת יש לך כעת 32ביט או 64ביט כי זה יכול להשפיע מאוד על כמות הזיכרון שאתה יכול להתקין

מערכת 32ביט לא תומכת ביותר מ3GB זיכרון וקצת.

תוסיף 2GB זיכרון אים זה חשוב לך פשוט תדע שלא תרגיש ביצועים מיוחדים במערכת.

אים יש לך מחסור ב RAM זאת סיבה טובה לשדרג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים