עבור לתוכן

מאורר 80MM שאין לו לאן להיכנס

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים :

AXP 2000+ 1.65V

MSI KT400A mobo

GF FX 5200

2x lan

56k modem

2hardisks

CDROM

CDRW

CPU 60MM FAN

another 60MM FAN(very powerfull)

80MM fan out rear 5V

כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד.

הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?

פורסם

אפשר לקנות מפצלים לחיבור מולקס בגרושים.....

פורסם

לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה לחבר אותו למאוורר השני ובקשר לספק לפי דעתי הוא יחזיק לי שי ספק ג'ינרי 300 וואט אם מערכת משו דומה לשלח אולי קצת יותר כבדה והספק מחזיק בלי בעיה

פורסם

תחבר אותו בצורה מקבילים למאוורר אחר בעל מקור מתח.

פורסם

אתה יכול להעזר במדריך שיש באתר ל"אילתור מאוררים" יש שם הוראות מה לעשות אם אין חיבור מולקס.

וכמו כן לדעתי יהיה הכי קל לקנות איזה מפצל מולקס פשוט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות , קניתי מפצל מולקס וחיברתי והכל עובד מצויין , המאורר הזה פשוט חזק לאאלה יחסית למאורר ג'נרי!

הוא מסתובב לו ב5600RPM ! ואני גם יכול לקבוע לו מהירות(NEW HOME MADE FANBUS) הוא פשוט מצויין , על 12V הוא ב5600 וב7V הוא על 3200 שזה גם לא רע בכלל...

פורסם

אתה בטוח שהוא ג'נרי?

כי כל הג'נריים שראיתי עד עכשיו עובדים בערך ב2500RPM. :P

פורסם
  • מחבר

הוצאתי אותו מתוך ספק ישן של SUNSHINE :x 5600RPM ! כרגע הוא על 3400 כי זה עושה רעש ב5600

פורסם

סאנשיין קומה נחשבים ספקים ג'נריים נכון ?

פורסם

בעקרון, כל עוד יש שם מוכר למוצר הוא לא גנרי, אבל הם אכן ספקים שנחשבים לא מהרמה הגבוה ביותר (וגם לא הממוצעת).

פורסם

בעקרון, כל עוד יש שם מוכר למוצר הוא לא גנרי, אבל הם אכן ספקים שנחשבים לא מהרמה הגבוה ביותר (וגם לא הממוצעת).

לא מהסבירים לא מהלא טובים ולא מהגרועים

הם הרבה יותר גרועים מזה לדעתי

אני רק מדליק את הקטודה כל המחשב שלי משתגע

אני יקנה בזמן הקרוב HEC כמו שהציעו לי (נדמה לי מאסטר נרגילה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים