פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט.בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורףעכשיו אני לא יכול להתקין כלוםאני אשמח לקבל עזרה מה לעשותתודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים שלום לך טוב, הבנתי שאתה רוצה להתקין חלוות XP . אבל מה דגם המחשב ? או יותר נכון איזה דיסק קשיח יש לו- SATA או IDE ? כי לפי ההודעה שצירפת, רוב הסיכויים שזה SATA , ואז תצטרך דיסק התקנה עם SP 3 מוכלל, או לחילופין לשנות תאימות של דיסק קשיח בביוס. האפשרות הנוחה והנכונה ביותר היא להשתמש במחיצת שיחזור, קרא את ספר ההפעלה של המחשב.
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר זה מחשב ישן PRESARIO 2500אין לי שום חוברת אבל יש לי ווינדוס XP SP3הבעיה שהוא לא מזהה שום HD
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים אכן, ישן, נראה לי שהאפשרות של מחיצת שחזור יורדת. הנה, זה זה ? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=242213&prodTypeId=321957&prodSeriesId=242213&objectID=bpb50164 האם הדיסק מזוהה בביוס ?
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר כן, זה המחשב.איך אני בודק אם הדיסק מזוהה בביוס?יש בביוס בדיקת דיסק, עשיתי את זה ואחרי כמה שניות זה נכשל.הגירסה של הביוס היא KH.F.19
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים תתחיל בזה שתאפס את הביוס לאחר מכן תכנס שוב ותבחר בסידי רום לאחר מכן תנסה להתקין שוב.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים תכבה את המחשב תפתח את המארז תוציא את הסוללה על גבי הלוח אם למשך זמן של כ10 דקות ,תחזיר חכה איזה דקה תדליק את המחשב מחדש זה אמור לאפס לך את הביוס.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים שחכתי שזה נייד ;Dבכל מקרה כנראה שיש את האופציה בביוס עצמו, תכנס לביוס ותסתכל בשורה למטהאים רשום משהו על להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל, בדרך כלל F משהו.
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים תוריד דיסק כלשהוא של מערכת ההפעלה לינוקסתן לו לעלות במחשבתתחבר לקונסול (מסך טקסט שחור) כמשתמש rootתכתוב :badblocks -wvvf /dev/sdaהבדיקה תיקח כמה שעות (יכול לקחת חצי יום ויותר במחשב ישן)הבדיקה תבדוק אם בכונן יש "בדים" שתיקון השגיאות הפנימי של הכונן כבר לא יכול להתמודד איתם, במקרה כזה זה אומר שהכונן לקראת סוף החיים שלו ורצוי לא לשמור אליו קבצים חשובים כי הוא יכול להישרף בטווח המיידי ללא אזהרה נוספת. "בדים" יכולים גם לגרום לזה שלא ניתן להתקין וינדוסהבדיקה תאפס את הכונן ואוליי אחרי שהיא תסתיים אתה כן תוכל ליצור כונן חדש בהתקנה של וינדוסהוראה זאת מוחקת את כל הכונן הקשיח ללא אפשרות שחזור. אל תריץ אותה במחשב שיש בו דברים שאתה רוצה לשמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.