עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש המלצה למחשב נייד ב4000-4500 ש״ח

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר קטן וקל , מסך 15״ יהיה מושלם אני חושב . זמן סוללה לא הכי חשוב , כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב זמן העבודה , אבל שיחזיק שיוכל להחזיק 2-3 שעות בעבודות תכנות קלות ( בלי קומפילציה כבדה ) . וזהו בעיקרון , מצטער על סגנון הכתיבה הלא נוח , אני רושם את זה מטלפון אז אין לי אפשרות לסדר את הטקסט. תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה , אך לבסוף החלטתי ללכת על http://www.skypc.co.il/pl_product~N5010-6900~14~0.htm , ה5650 צריך להספיק לכל הצרכים שלי.

יש לי עוד שאלה , איך מתבצע שירות תקלות במקרה של תקלה חומרתית? יש מעבדה של DELL או שלוקחים את המחשב לחנות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.