עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד ב4000-4500 ש״ח

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר קטן וקל , מסך 15״ יהיה מושלם אני חושב . זמן סוללה לא הכי חשוב , כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב זמן העבודה , אבל שיחזיק שיוכל להחזיק 2-3 שעות בעבודות תכנות קלות ( בלי קומפילציה כבדה ) . וזהו בעיקרון , מצטער על סגנון הכתיבה הלא נוח , אני רושם את זה מטלפון אז אין לי אפשרות לסדר את הטקסט. תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה , אך לבסוף החלטתי ללכת על http://www.skypc.co.il/pl_product~N5010-6900~14~0.htm , ה5650 צריך להספיק לכל הצרכים שלי.

יש לי עוד שאלה , איך מתבצע שירות תקלות במקרה של תקלה חומרתית? יש מעבדה של DELL או שלוקחים את המחשב לחנות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים