עבור לתוכן

התעללות קשה במכשיר N8 לא לבעלי לב חלש!

Featured Replies

פורסם

זה בערך כמו שאני מת על המיילסטון (שהיה לי) רק צריך להעיף לו את המקלדת הפיזית, לשים לו 2.3 ומעבד כפול ליבה יחד עם 1GB RAM

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה זה מעניין!היום חבר שלי מעבודה קיבל מכשיר N8.שיחקתי עם המכשיר יש לציין שהמכשיר עובד חלק פרקטי ביותר

אני בעל אייפון 3GS ואני יכול לומר לכם משהו פשוט ביותר.מי שרוצה טלפון פרקטי ומצלמה טובה ואיכות שיחה זה המכשיר N8

דפדפן וגלישה זה ממש לא מתקרב לאייפון!שיחקתי גם במערכת האנדוריד. קצת מתקרבת לאייפון.לסיכום: אייפון הטלפון הכי טוב שיש נקודה

מה שרע זה תוכנת האייטונס וחוסר בכרטיס זיכרון חיצוני.

פורסם

^^

עוד דברים רעים: חברה מרושעת ודרקונית, סוללה לא ניתנת להוצאה, אי אפשר לעשות שום מודיפיקציה למכשיר, אי אפשר להעביר קבצים בשן כחולה, המשתמשים נתונים לחסדים ולגחמות של אפל... להמשיך?

פורסם

^^ לא מדוייק.

למשתמש הפשוט - אייפון זה מכשיר פשוט מטומטם ומוגבל בטירוף !!!!!!!

אבל בגלל הפופולריות שלו יש לו מודיפיקציה לכל דבר אפשרי ברמה התוכנתית - יש לי תוכנה לשליחה בשן כחולה וקבלה של כל מה שרק תרצה.

או בקיצור - מי שאין לו את הידע ואת הכח לפרוץ אל המכשיר ולעשות מודיפיקציות כדי להתאים אותו אישית - אני חושב שאייפון לא בשבילו - הוא כזה יקר וכזה מוגבל !

לגבי האנדרואיד - אם אינני טועה הוא יותר קל למודיפיקציה.

לגבי הנוקיה - הם ידועים במכשירים אינטואיטיביים ופשוטים - מה שגם מצדיק את המחיר בניגוד לאייפון ללא JAILBREAK.

פורסם
  • מחבר

מה בסוף!אחרי כל התלהבות והמשחקים.מה אנחנו מחפשים טלפון פרקטי

אנדרויד כל פעם יוצא עדכון רום כזה או אחר.וכל אחד חושב שאם הוא יתקין רום חדש הטלפון יעבוד יותר מהר.וזה לא נגמר וזה מתיש

אני שוב חוזר ואומר כרטיס זיכרון חיצוני לגיבוי בטלפון זה הכי חשוב.למשל אם אייפון 5 יבוא עם כרטיס זיכרון חיצוני זה יפתור את רוב התסכול

אני גם חושב שווינדוס פון 7 יצליח ובגדול בגלל שהוא טלפון אינטואיטיבי הבסיס שלו טוב חסר לו עוד קצת ליטוש

מערכת הפעלה סגורה זה לא תמיד דבר רע. כל עוד יש לך את כל מה שצריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים