עבור לתוכן

מפרט מחשב לגיימינג- תקציב עד 5500

Featured Replies

פורסם

חחח טוב, לדעתי אתה טועה means , אבל באמת שחבל להמשיך את הויכוח :)

אני משאר שפותח האשכול יחליט מה טוב בשבילו :)

פורסם

yz101

זה גם לא נכון, חכה ותראה שבסוף 2011 ו 4GB יתחילו להיות מנוצלים באופן מלא במשחקים (כדרישה מומלצת).

Crysis 2 למשל בה כבר גם כיישום 64ביט (בתוך תיקיית Bin64) ואתה תראה שעוד משחקים יהיו גם עם ישומיי 64ביט, מה לעשות 64ביט הופך להיות לאט לאט לסטנדרט.

6- סיכמת את זה בצורה הכי טובה.

אם המפרט נטו לWOW אז המפרט של menas סבבה.

menas

1) לא אמרתי שFRAPS יכביד על WOW חח, התכוונתי שאולי הוא ישחק בעוד משחקים שחלקם יכולים להיות תובעניים וכבדים, הדגש הוא על החלק הראשון במשפט.

2) במחיר כזה זה משתלם, לפי דעתי השילוב של מערכת AMD שהיא זולה עם כרטיסי מסך במערך CF היא אפשרות מעולה ותיהיה מתחת לתקציב למרות שהוא רשם לנצל את כל התקציב, אפשר להשקיי את השאר בציוד היקפי אבל קודם כל נחכה לתגובה של פותח האשכול לגבי כוונתו "במשחקים" ו"מפרט גיימינג" ומנגד "מפרט לWOW".

.גם 6950 יחיד זה אפשרות טובה מאוד ולא פסלתי אותה במיוחד שאפשר לפתוח אותו 6970, אך CF של 6850 יהיה יותר חזק מ6970 יחיד ובאותו מחיר בערך כמו 6950 יחיד מה שיצדיק את התוספת בלוחאם.

3) דרך אגב דיברתי על CM690 הרגיל שממש משתלם, ותן לפות התריד להחליט מה הוא מעדיף, לשקט נטו יש מארזים אחרים שעדיפים והרבה יותר שקטים.

אני יודע שאם הייתי קונה מחשב חדש אפילו בתקציב יותר נמוך מזה הייתי קונה משהו מעל 370, ואני מדבר מנסיון כי יש לי את ה370 בבית, יפה הוא לא בשבילי, מארז קומפקטי ונחמד, אך הCM690 עדיף עליו בכל פרמטר כמובן שהוא יותר יקר אך התקציב ללא ספק מאפשר זאת.

4) זה לא הגירסה המלאה זה בטא והקבצים לא פרוצים אלא זה הדלפה עם הקבצים המקוריים ללא ההגנה.

פורסם

1)אז למה קישרת את זה לFRAPS?

2)זה לא רק המחיר של הכ"מ,זה ספק לוח אם ולפעמים גם מארז מספיק גדול בשבילם-ועוד לא דיברתי על צריכת חשמל...

בקיצור,לא כ"כ מומלץ.

3)נכון הוא משתלם,אבל אף משתמש ביתי לא צריך פילטרים לאבק,אבטחת כוננים ו3 מאווררים.

4)ההדלפה נקראת ה"בטא" יש את הבטא של המולטי ויש את ההדלפה.

פורסם

מספיק עם ההתנצחות. אין לה מקום עד ש-

פותח התרד, תפרט את שימושי הגיימינג שלך מעבר ל-WOW, יתכן ואין לך צורך במפרט מעבר ל-3K ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים