פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים עשיתי לכרטיס שלי OC עם התוכנה ATI Tray Toolsהכרטיס הוא ATI Radeon HD4850 512MB עם הקירור Arctic Accelero L2 Proהתדרים:GPU710MHZ (מקורי 625)זכרון1020MHZ (מקורי 993)מתח1.156V (מקורי 1.044)עשיתי OC אוטומאטי ע"י התוכנה, זאת אומרת העלתי את המתח, הפעלתי את ה 3D Renderer ובחרתי ב Find max for GPU וככה שזה בודק אם יש ארטיפקטים שלב שלב.וככה הגעתי ל 710 בGPU, וכנ"ל גם לזכרון.. (אולי זה היה מגיע ליותר אבל אני הפסקתי כי נראה לי מספיק)לאחר מכן הרצתי בדיקה כללית לחיפוש ארטיפקטים במשך 5 דק'ואחרי זה הרצתי בדיקת מאמץ של חצי שעה בOCCT ושם הטפ' הגיעה למקסימום של 72 מעלות!שהנורמה לכרטיס הזה עם קירור סטוק זה 80~משום מה כשאני משחק בTEST DRIVE (החדש שיצא לא מזמן) אז המשחק קופא כזה לכמה שניות, מופיע מסך שחור ואז המשחק חוזר..ולפעמים זה ממשיך בלולאה עד שאני לא סוגר את המשחק דרך מנהל משימותבעבר זה קרה לי אותו דבר בדיוק רק שעם הקריסה הייתה מופיע הודעה של הCCC שהדרייבר קרס והיה צריך לאתחל את עצמו מחדש. זה הפסיק מעצמואבל עכשיו זה התחיל לקרות לאחר שעשיתי את הOC הזה..מה הבעייה?
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים הOC זה הבעיה....ניסת לבדוק עם עוד משחקים ? אם המערכת קורסת בעוד משחקים או אפילו ב3DMARK אז הOC לא יציב... בדוק את זה..אתה עם דרייבר מעודכן ? כמו כן תשתמש בMSI AFTERBURNER יש לך מדריך בסטיקי..
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים מחבר השתמשתי בMSI, אבל לא ניתן לעלות שם את המתחים... בדקתי בREADME ואין את הכרטיס שלי שם ברשימה של הכרטיסים שניתן לעלות להם את המתח.. :\מוזר לי למה OCCT לא גורם לקריסה, זה הרי סוחט 100% את הכרטיס ומגיע ל72 מעלות..ובמשחק זה בקושי מגרד את ה63 מעלות
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר כן וכן..כששמים את העכבר על הבר של המתח (שהוא נעול אצלי) מופיעה בועית שמסבירה איך לפתוח את הנעילה (ניסיתי!), וכתוב גם שיש קובץ README עם רשימה של כרטיסים שניתן לשנות להם ת'מתח.. וברשימה - אין את הכרטיס שלי.
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים תעיין תרדיםה אלה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387956.0http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389757.0במקרה הגרוע אפשרי לצרוב ביוס..
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר מסתבר שהתוכנה עצמה (ATI TRAY) עושה בעיות אני עשיתי OC ל 700, 1040 דרך הדרייבר והכרטיס רץ חלק בבדיקת שגיאות של OCCT .. בלי שום שינויים במתח וכאלה.. ועם ההתוכנה ההיא גם בהגדרות סטוק זה עשה שגיאות. (לפני זה עשיתי סתם בדיקת מאמץ, ועכשיו סימנתי CHECK ERROR) בתרד הראשון כתוב על AUTO-TUNE אז ניסיתי לעשות ואחרי שזה מסיים על 690, 1098 אני מפעיל בדיקת OCCT ויש מלא שגיאות. AMD GPU Clock Tool לא עובד לי בכלל (לא יכול לקבוע כלום) הזכרון הוא הבעייתי, כי כשהוא על 1040 והליבה על 700 אין בעיות בכלל! יכול להיות בעתיד אני אעשה מוד עיפרון למתח של הזכרונות.. אחרי שיהיה לי מחשב חזק יותר וזה יישאר לניסויים אולי אחרי זה אני אמשיך קצת יותר לליבה (MSI עם עריכה של הקובץ הגדרות) תודה רבה על ההצעות. אפשר לנעול, כי הבעייה נפתרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.