פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים ברשותי מחשב נייד Intel Core i3-380M 4GB 500GB ”15.6 תוצרת Dell דגם Inspiron IN5010BKi38 אתמול נסתי לחלק את הארדיסק.דרך הויינדוס ב-Manage ולעשות SHRINK הוא עשה את הפעולה אך לאחר שעשיתי RESTART המחשב לא רוצה לעלותהוא מנסה כל הזמן לעשות תיקון אך מראה כאילו שהמערכת הפעלה על ארדיסק בנפח 0ניסיון נוסף לעלות את המחשב מ-LINUX גם הוא לא נחל הצלחה וניתקע באמצע.ב-PARTITION MAGIC הוא מזהה ארדיסק אבל רושם שהוא דפוק.
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים דבר ראשון לא להשתמש בזבל הזה שנקרא Partition Magic.דבר שני לעלות את המחשב מדיסק של Parted Magic ולבדוק מה GPartEd מציין לגבי מצב טבלת המחיצות.אם המצב לא נראה טוב לשחזר עם Testdisk את הטבלה ואז לעלות את המחשב ולהריץ chkdsk כדי להיות בטוח. אחרי זה אפשר לחלק את המחיצות עם GPartEd שוב.
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר תודה רבה הסתדר רק שעכשיו הוא לא מזהה את ה-WIRELESSהתקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם המחשב עצמו
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים דרייברים שמגיעים עם החומרה לא שווים כבר כלום עד שהם מגיעים לידיים שלך כי מספיקים לצאת לפחות עשרה עדכוני גרסא עד אז.תשים לב שהמתאם האלחוטי לא מכובה חומרתית אצלך.
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר שוב תודה רק שעכשיו אני לא מצליח להתחבר לחיבור שלי אבל התחברתי לשכנים אצלי משומה הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה הוא רוצה כאשר יש לי רק את ההצפנה לראוטר
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר ראוטר של SIEMENS SL2141 יש מצב להסבר קצר איך אני משתף גם את המדפסת ב-Wireless? יש לי HP J6413שוב המון תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.