פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר העליתי מתח ל2.9 שזה המקסימום. עכשיו המצב עוד יותר גרוע.הוא מגיע ל200 שגיאות כבר בתחילת הבדיקה.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים איכס, תחליף לקינגסטון או למושקיןאני עוד קניתי את ה3500 ונדפקתי... מה לעשות זה לא זכרון לאוברקלוק.. בפירוש לא.זה רק לביצועים טובים בדואל על מערכות אינטל פנטיום 4 C חזקות, על לוח חזק וכרטיס מסך והארד דיסק מהירים.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר בעע אפילו OC לא עשיתי לו :-\ ולחשוב שעוד המליצו לי עליו בפורום... רק בעיות עם גייל האלה
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים לפני שאתה קונה זיכרון אחר, תבדוק עם יצרנית הלוח על איזה חברות הם ממליצים.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר רשימת הזיכרונות שהחברה ממליצה עליהם היא מאוד מאוד מצומצמת. הם מגבילים אותך רק ל3 סוגי זיכרונות וכולם בעלי CAS 2.5-3.טוב שהם הוציאו כמה עדכוני ביוס כדי לתקן את הבעיות שקרו עם זיכרונות אחרים.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים אם אתה מוכן להתפשר קצת על הקאש תמורת באס גבוה אתה יכול לקנות את הסמסונג 3200 (לבדוק שעל הציפים רשום בסוף ETM אלו ציפים של 3700) 100% תאימות.יש המון מקום לאובר קלוק אבל הם מגיעים עם קאס 3 אני מניח שתוכל להפעיל אותם על 2.5 אבל מבחינת באס תגיע עד ל233.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים להחליף לזכרון אחר לא תוכל.זאת משום שכבר ממשת חצי שנה מהאחריות על זיכרונות הגייל כלומר הם לא יכולים לקחת אותםכי הם איבדו עליהם חצי שנה.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר אני ממש לא רוצה להתפשר על הקאס.אולי אני אוכל להחליף ל Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader אבל אני מעדיף את הOCZ.בינתיים אני אחכה לתשובה מEpox כדי לדעת באילו זיכרונות בדיוק הלוח הזה תומך.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר להחליף לזכרון אחר לא תוכל.זאת משום שכבר ממשת חצי שנה מהאחריות על זיכרונות הגייל כלומר הם לא יכולים לקחת אותםכי הם איבדו עליהם חצי שנה.לפי תנאי האחריות של PCH:"מוצר שנראה כי אינו פועל כראוי יימסר למעבדת התיקונים/שירות לקוחות של החברה כשהוא ארוז בצורה שתבטיח מניעת נזק ע"י הלקוח, וישלח כשהוא מבוטח בשוויו המלא בצירוף העתק תעודת אחריות וחשבונית המהווה הוכחת רכישה.המשלוח לחברה וחזרה ללקוח על חשבון הלקוח. במידה ולא קיים המוצר או נפסק ייצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו ( בטווח של 10% ) למוצר הפגום."מכאן אני מסיק שהם מתחייבים להחליף את המוצר הפגום באותו מוצר או במוצר של חברה אחרת.אין כאן שום קשר לתקופת האחריות.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר הבחור מPCH שדיברתי איתו אמר לי שהוא יבדוק את התאימות של אותו לוח עם אותם זיכרונות ואם הוא יראה שאכן יש בעיה הוא יחליף לי לזיכרונות אחרים.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר אני דווקא מאמין לו.זה אותו אחד שדיברתי איתו לפני חצי שנה שהחליף לי את הזיכרון הקודם בלי שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.