פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים כרגע אני עם באס 196 ומכפלה 10 במעבד AXP 1700.מתח 1.725 יציב.כשאני מנסה להגיע לבאס 200 המחשב קורס אפילו במתח 1.875 ואותו דבר במכפלה 10.5.נעלתי את הAGP, ביטלתי Thermal Throttling ואני פשוט לא מבין מה הבעיה.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר מה הקשר עם סטיק אחד?שניהם אותו דבר ואלה זכרונות מצוינים לOC.מילא אם היו Value Memory אבל למה ש Golden Dragon יגרמו למחשב לקרוס?חוץ מזה הוא קורס גם כשאני מעלה את המכפלה אז אין שום סיבה שהבעיה תהיה בזיכרונות.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים 1. תבדוק את היחס בן הזכרונות למכפלה שים אותו על 100% 1:12. תעלה קצת מתח לצ'יפ סט , אולי זה הלוח (אני לא חושב).3. תעשה את אותו דבר על סטיק 1 של זיכרון.4. תעשה את הL12 מוד ותראה אם זה עובד.תפעל לפי סדר העדיפויות.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר טוב אנשים, כנראה שצדקתם. הבעיה היא אכן בזיכרונות.העליתי את הבאס ל200 ואת המתח לזיכרונות ל 2.63 והרצתי memtest86. הוא הראה לי פול שגיאות אז ברור שאני בבעיה.עכשיו השאלה מה אני יכול לעשות. קניתי את הזיכרונות לפני קצת פחות מחצי שנה בPCH ואף פעם לא הרצתי אותם על המהירות המקסימלית שלהם.האם עכשיו אני אוכל להחליף לזיכרונות של חברה אחרת או שזה כבר מאוחר מדי?
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים אם הזכרונות עושים הרבה שגיאות כשהם מתחת למהירות הנורמלית שלהם אז תלך ותחליף אותם
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר יכול להיות שהבעיה בלוח?הייתה לי בהצחלה בעיה גם עם זיכרונות Winbond אבל איתם memtest הראה אלפי שגיאות בכל תדירות ובכל מתח ותזמונים שלא שמתי.בכל מקרה בחנות אמרו לי שהם יבדקו את העניין אז אני מקווה שאני אוכל להחליף לזכרונות אחרים. אני מקווה שהם כבר לא יעשו לי בעיות.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר לזיכרונות לא עשיתי שום OC.הם פעלו במהירות קטנה ממה שהם אמורים לפעול במשך כל הזמן שהיה לי אותם.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר עשיתי כמה בירורים בפורומים בחו"ל והתברר לי שללוחות Epox יש בעיה כללית עם זיכרונות Geil ושתי החברות גם הודו בזה. מסתבר שזאת בעיה נפוצה מאוד למרות שבמקרים בודדים הם מתפקדים מצוין.אותו דבר אמרו לי פה בפורום בזמנו לגבי ההתאמה בין זיכרונות Winbond ללוח שלי.בקיצור אני אבקש להחליף את הזיכרונות לOCZ.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים תן מתח לזכרון!!!! זה שרשום 400 מה"ץ לא אומר שהם יפעלו במתח הזה ב2.6, זה גייל אל תשכחזה זכרון מעאפן, זה זבל יש לי כזהתן לו מתח 2.9 ותראה אם זה עובדהזכרון שלך לא מקולקל, אם זה עובד זה עובדאתה פשוט חושב שהכל חייב להיות מדע מדוייק, תן מתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.