עבור לתוכן

האם אפשר לטוס לחו"ל אחרי צו-ראשון .

Featured Replies

פורסם

אני אומר לטוס לוח"ל וזה יוצא אחרי הצו הראשון , אז אני צריך אישורים או משהו כזה או שאפשר לטוס ואף 1 לא יעשה לך בעיות.

פורסם

אתה יכול לטוס בלי בעיה, רק תבדוק שהדרכון בתוקף ;D

פורסם

לא יעשו לך בעיות...אם זכרוני לא במטעה אותי גם אחרי שתקבל צו גיוס מותר לך {הם מצרפים לך אישור יציאה מהארץ}

סע לשלום

פורסם
  • מחבר

אבל אני צריך אישור אחרי הצו הראשון?. ועם אני לא חוזר הם יבואו לחפש אותי ?

פורסם

אתה לא צריך שום אישור בנאדם...סע לשלום ..אתה עוד לא שייך לצבא ;)

עוד מעט תהייה

פורסם

כמה זמן הנסיעה שלך?

כי אם זה משהו ארוך, אתה אולי לא תפספס שום משהו שהוא חובה מבחינת הצבא, אבל אתה יכול לפספס את המנילה, וככה לא תוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות בצבא, וכל מיני גיבושים, של יחידות מובחרות, או הרשמות לעתודה...

כל הדברים האלה בדרכ כלל נשלחים בדואר

פורסם

נותנים היום לטוס לחו"ל ברגילה אז אחרי צו ראשון ?... זה לא שאתה בצבא או משהו זה רק בדיקות ראשוניות ואם מספיקים בבדיקה גם ראיון ומבחן פסיכוטכני אז זה דיי מה שיקבע לאן תלך ומה תהיה או תוכל להיות בצבא, זה הכל. עד לגיוס אתה אזרח רגיל :-)

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכולם .

פורסם

מה הם עושים אם לא חוזרים לארץ בזמן הגיוס?

פורסם
  • מחבר

כלום , אתה נחשב לאריק כל עוד יש לך אזרחות ישראלית , אפשר לחזור רק אחרי קבלת אזרחות של מדינה אחרת .

פורסם

מה הם עושים אם לא חוזרים לארץ בזמן הגיוס?

מכריזים עליך כעריק.. ואם תעז להכניס את רגלך שוב לשטח מדינת ישראל, אז גם יזרקו אותך לכלא.

נכון שאנחנו אחלה של מדינה? ;D

פורסם
  • מחבר

משהו אחלה . ;D

פורסם

אז אם יש לי אזרחות במדינה אחרת , כשאני חוזר לארץ אני לא נחשב עריק?

פורסם

נראה לי שאם עזבת את הארץ לפני שקיבלת צו ראשון או לפני גיל 18 אז לא יכולים לעשות לך כלום

פורסם

לא, כי יש לך גם אזרחות ישראלית.

אלו שיש להם גם אזרחות זרה, ומבקשים לעזוב את הארץ - צריכים לפנות ללשכת הגיוס, הם בד"כ מטפלים בזה.

אגב.. כל העניין הזה תקף רק אם אתה מוגדר בתור בר גיוס. כלומר- נניח ועזבת את הארץ לפני שהיה לך צו -ראשון, אז הם בד"כ לא דורשים ממך לשרת בצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים