עבור לתוכן

שיתוף קבצים ברשת אלחוטית- הכיצד?

Featured Replies

פורסם

היי!

יש לי:

1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32.

2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה).

3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך.

מה אני רוצה:

לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון).

מה לא רלוונטי:

שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה.

נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003.

תודה לעוזרים.

פורסם

זה ממש לא משנה אם החיבור הוא חוטי, אלחוטי או תת ימי. כל המחשבים נמצעים באותו סגמנט רשת ניתן לשתף ביניהם משאבים.

איפה בדיוק הסתבכת והאם ניסית לקודם כל לעשות משהו כמו חיפוש של מה שאתה רוצה בגוגל?

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מריץ חיפוש בגוגל לפני שאני שואל שאלה. חיפשתי על שיתוף בהינתן הראוטר.

אתה אומר שאם אני עושה שיתוף קבצים סטנדרטי(שגם איתו אין לי נסיון ולכן אשמח לעזרה) זה אמור לעבוד?

פורסם

כן. חוץ מכמה בעיות קלות שאולי תיתקל בשיתוף של windows 7 ו-XP זה יעבוד מצויין.

פורסם
  • מחבר

האם העובדה שהמחשב הנייח מחובר חוטית לראוטר, ואילו הלפטופ מחובר אלחוטית , משפיעה באיזושהי צורה על שיתוף הקבצים?

פורסם

כמו שכבר ציינתי, אין לזה שום השפעה.

חיפוש של "share files windows 7 xp" מניב לי יותר מ55 מיליון תוצאות אז כדאי שתציין בפה אתה מתקשה ספציפית. :)

פורסם
  • מחבר

כן אני בדרך הנכונה כבר עושה רושם.

תודה לכם.

אעדכן אם יהיו בעיות (שלא יפתרו לבד).

זה עובד, וגם סטרימינג של 1080P עובד ללא בעיות (פחדתי גם ש CORE IE 370M יתקשה להריץ). נהדר.

אני רק לא מצליח לגשת לספריות בלפטופ משום מה. כנראה עניין של הגדרות אבטחה כלשהן. נבדוק.

פורסם

כן אני בדרך הנכונה כבר עושה רושם.

תודה לכם.

אעדכן אם יהיו בעיות (שלא יפתרו לבד).

זה עובד, וגם סטרימינג של 1080P עובד ללא בעיות (פחדתי גם ש CORE IE 370M יתקשה להריץ). נהדר.

אני רק לא מצליח לגשת לספריות בלפטופ משום מה. כנראה עניין של הגדרות אבטחה כלשהן. נבדוק.

תעזר גם במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים