עבור לתוכן

בעיה מוזרה-תוכנות חשובות לא עובדות גם אחרי פרמוט חמישי-בבקשהה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם בבעיה כזאת לא נתלתי בחיים אני משתמש בwin 7 (מקורי) כבר הרבה מאוד זמן .לפני כמה ימים תוכנות חשובות כגון :winrar --firefox --google chrome -nero 10 --- office 2010 EMULE

פשוט הפסיקו לעבוד-אני לוחץ עליהם והם פשוט לא מגיבות ...חשבתי משהו דפוק בווינדוס -עשיתי פורמט -בהתחלה הכל עובד טוב ויפה ..אבל אחרי שאני מתקין כמה תוכנות (שאני משתמש שנים בהם) וכמה עדכוני windows הם שוב מפסיקים להגיב ... ניסיתי שוב ושוב לגלות מה הגורם ולא הצלחתי פרמוט אחרי פרמוט ואותו דבר...וגם ניסיתי עכשיו להתקין את avast ומסתבר שגם הוא לא רוצה לעבוד...

יש מצב זה איזה עדכון דפוק של ווינדוס או שיכול להיות זה ה''כלי להסרת תוכניות זדוניות של ווינדוס'' ? שמתי לב שהוא מחק משהו אולי הוא חושב שאלה תוכנות זדוניות?

תראו מה זה רושם באחת התוכנות שמפסיקות לעבוד -זו התוכנה היחידה שמראה את ההודעה הזאת בכל השאר פשוט לא קורה כלום

http://www.ufu.co.il/files/8k90qtva4367rb9os9m7.jpg

פורסם

הוא רושם שיתכן סקטורים פגומים.

תנסה לבצע סריקת דיסק

פורסם

תעלה אנטי וירוס של קספרסקי בבוט מזיכרון נייד ותראה מה קורה

פורסם
  • מחבר

זה לא סקטורים פגומים-למרות שהייתי בטוח והחלפתי קשיח והתקנתי ווינדוס שוב -שוב אותו דבר :(

הקטע הוא שבהתחלה שאני מתקין את התוכנות הם עובדות אבל אחרי הפעלה מחדש של המחשב הם מספיקות להגיב... -ואני לא יכול למחוק אותם מ''הסרה'' בלוח הבקרה כי גם זה לא מגיב..אבל אם אני מתקין מחדש זה שוב עובד ..אבל רק פעם אחת ואז שוב מפסיק ..הזוי לגמרי... :(

אולי זה איזה עדכון של ווינדוס?

חבר'ה הנה עוד הודעה שהפעם nero נותן (בהתחלה לא היה רושם כלום) עכשיו יש את ההדועה הזאת.. אומר לכם משהו?

http://www.ufu.co.il/files/spraqnc2z31szat6m11k.jpg

spraqnc2z31szat6m11k.jpg

פורסם

בדיקת סקטורים ביצעת?

אם כבר התחלת להחליף, אז תנסה להחליף את כלב הנתונים של הדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

לא, אבל חשבתי שיש קשר אז החלפתי ישר דיסק קשיח ועדיין זה אותו דבר .הרי אין סיכוי שבשניהם יש סקטורים פגומים

להחליף כבל נתונים אני ינסה ואני יגיב ..תודה אחי

אני לא יכול יותר עם החרא הזה [br]פורסם בתאריך: 20.02.2011 בשעה 12:52:36

ושכחתי גם לציין שלפני שהחלפתי את הדיסק הקשיח (ואני חושב שזה שאלה של זמן עד שיתחיל גם בזה) אז גם הווינדוס עצמו לפעמים לא היה עולה ..היה רושם לי operating system is missing ..ועד שלא הייתי עושה תיקון מהדיסק של ווינדוס לא היה עולה ..ואחרי כמה זמן זה היה קורה שוב ושוב

זה כל הקטע ...הוא חושב שהתוכנות שהתקנתי כולל ווינדוס כנראה- לא מותקנות... :s05:

פורסם

עושה רושם שזה וירוס שוכן ביוס שמעתיק את עצמו לפני טרק 0

פורסם
  • מחבר

פאק גם דבר כזה יש 0_0

איך בודקים את זה ומעיפים אם כן ?

פורסם
  • מחבר

הצילווווו !!! אני עומד להתחרפן עם הבעיה הזאת!!

פורסם

לפני שתקבל אילושהן עצות ממומחים אמיתיים איך לפתור את הבעיה הייתי מציע לך לפתוח קודם כל ספר בישול למרוקאיות עמוד ראשון

ושם כתוב אני מצטט: "קודם כל תירגעי"

דבר שני לפני שתקבל עצות לא אחראיות כמו לפרמט את הMBR אז תתחיל לגבות את החומר החשוב

וכמו שאני תמיד אומר חשוב זה תמונות ומסמכים ולא סרטים

רק לאחר שתגבה:

הייתי מתחיל עם כלי של היצרן לבדיקת ההארד דיסק ומשם נראה איך נמשיך

פורסם

90 אחוז וירוס.

10 אחוז דיסק קשיח.

תפרמט את הדיסק לגמרי, תתקין ווינדוס, תעדכן דרך WIN UPDATE, אל תתקין שום תוכנה!

תתקין אנטי ווירוס, אפילו החינמי של מיקרוסופט.

לדעתי אתה משתמש בפאצ' של תוכנה כלשהי שיש בו ווירוס.

תוודא גם שהמחיצות האחרות של הקשיח שלך נקיות(מפורמטות) לגמרי.

ספק רב אם זה ווירוס בסקטור 0.

אל תפרוץ באמצעות הפאצ'ים אף אחת מהתוכנות ותראה אחרי כמה ימים לדעתי לא תהיה לך בעיה.

בהצלחה,

פורסם
  • מחבר

ברוס לי -אני לא יכול להירגע אחרי שבוע וחצי שאני בקושי יושן בנסיון לפתור את העניין ועם 9 פרמוטים אחד אחרי השני והחלפת דיסק קשיח ואיפוס ביוס ...אני לאאא יכוללללל

בקשר לפרמוט mbr כמעט עשיתי את זה היום דרך הדיסק של hirnes אבל הוא כתב לי שהוא ימחוק את כל המיד מכל הידסקים הקשיחים אז נבהלתי כי ישלי 2 קשיחים -אחד עם המערכת הפעלה ואחד אחסון של 2 טרה מלא !! אז השאלה היא הוא גם מוחק את הקשיח הזה או רק אתז העם המערכת הפעלה?

שאלה שנייה -עד כמה אתה חושב שזה אכן הבעיה בmbr ? וזה קשור לboost sector ?

bissli82

השאלה איזה ווירוס ואיפה בדיוק ואיך מוחקים כי תשמע אחוז דיסק קשיח אחי כמו שאמרתי החפתי קשיח והתקני עליו נקי לגמרי ..לא הגיוני ש2 קשיחים דפוקים.. ויחסית חדשים

השאלה איפה הווירוס ואיך לעזאזל מוחקים אותו כי תשמע לפני הפרמוט האחרון היון (9 במספר כולל בשבוע)

הרצתי את kaspesky rescue cd וגם את זה של bit defender לא זוכר מי מהם עזר אבל פתאום התוכנות חזרו לעצמן ועבדו כרגיל !! עושה רושם שהוא מחק תווירוס אבל זה חזר!! אחרי כמה שעות שוב התוכנות הפיסקו להגיב

פרמטתי את הדיסק לגמרי כשרק חיברתי אותו (כחשבתי שמדובר בסקטור פגום) פרמטתי את כולו לגמרי ואז ואז יצרתי 2 מחיצות בנוסך לקשיח אחסון שיש לי..

ואכן עשיתי את מה שאמרת עדכנתי ישר עדכונים בלי להתקין כלום-לא עזר עדיין אותו דבר התוכנות פועלות פעם אחת ואז זהו...

בקשר לפאצ' של תוכנה אני חושד שהכל התחיל ממה שנקרא windows 7 loader (הווינדוס שלי מקורי רציתי לבדוק בשביל אחי שאין לו כסף לקנות ווינדוס אם הדבר הזה עובד)

ואחרי שקצת קראתי עליו בגוגל ראיתי כמה אזהרות שהדבר הזה משנה הגדרות בביוס ויש מצב שהוא זה שהשתיל תווירוס !! פאק אני שוונא את עצמיי שנגעתי בזה בכלל...

בקשר לווירוס בסקטור 0 ..זהכוונה לאותו וירוס ב boot sector ? אז נראה לי שיש קשר כי זה הרי ווירוס שמריץ עת עצמו בעליית ווינדוס וככה גם הloader המחורבן הזה ישלי תחושה חזקה שיש קשר ...

אני משתמש בתוכנות פרוצות (כמו כולם אני מניח?) חוץ מהווינדוס אבל זה תוכנות שאני משתמש איתם די הרבה זמן...ועשיו שאני חושב על זה שוב לדעתי זה התחיל עם התקנת הloader הזה ...

חוצמזה עם זאת היתה בעיה של פ'אצ של תוכנה רגילה האנטי ווירוס לא היה אמור לזהות אותה?

תודה רבה על העזרה

פורסם

והשאלה המתבקשת:

האם יש לך גם בעיות ב SAFE MODE?

כמו כן, נסה דווקא להסיר את כל תוכנות האנטי למיניהם: אנטי-ספייוורס, אנטי וירוס, פיירוולים, וכל סוג של SECURITY SUIT שמותקן לך, יכול מאוד להיות שהם אלה שגורמים לבעיה...

פורסם
  • מחבר

כן אחי גם במצב בטוח כלום לא פועל

התוכנת הגנה היחידה שיש לי כרגע (כי כבר פאקינג אין חשק להתקין כלום כי לא עובד) היא windows defender שגם אותה ביטלתי

השתמשתי במשך שנה באבטחת האינטרנט של avast בלי בעיות

כמו שאמרתי זה התחיל עם הפעלת windows 7 loader

פורסם

החלפת את הכבל נתונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים