עבור לתוכן

coil מזמזמם בכרטיס מסך 9300GS M

Featured Replies

פורסם

היי!

לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו

ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים,

מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8.

מפרט המחשב

T9600 (ES)

4GB DDR2

9300GS Mobile Nvidia 256MB

SSD Intel-x25 80G

המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים,

הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ).

העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ).

אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. )

השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן....

להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק , אבל זה נראה לי קצת דרסטי ( אחרי הכל יש לי רק נסיון אחד )...

נגמרה האחריות ללוח אם , ככה שלהחליף בחדש זו לא אופציה זולה, ובאמת שלא בא לי לקנות מחשב חדש המחשב הזה מספיק חזק בשבילי ויהיה מיותר לרכוש חדש כשאפשר לתקן את זה.

בדיקות נוספות שעשיתי

1. מאווררים נקיים ( פירקתי ניקיתי שמתי שמן כל מה שצריך )

2. משחה חדשה למעבד + לכרטיס מסך בגוף הקירור שלהם ( כן הוא יוצא ! ).

תמונה של לוח האם ( זו תמונה של דגם קצת יותר ישן , אבל אותו עקרון )

- http://www.aliexpress.com/product-gs-img/325048578-BenQ-R55-DATW3MB18E4-REV-E-Motherboard-wholesalers.html

אשמח לשמוע רעיונות ועצות מהמומחים שלנו כאן :-)

* מנהלים אם זה לא מתאים לכאן אשמח אם תעבירו למקום הנכון , לא הייתי בטוח איפה זה נופל בדיוק, זו תופעה שמוכרת גם מכרטיסי מסך רגילים

פורסם

גם כשזה קורה בכרטיסי מסך רגילים באמת שאין הרבה מה לעשות, אולי אולי אפשר לממש אחריות אבל אצלך גם זה בעייתי

מה שעושים בכרטיסי מסך שולחניים זה מריחת לקה על אותו ה-COIL, מה שמפחית כמעת באופן אבסולוטי את הרעש.

פורסם
  • מחבר

גם כשזה קורה בכרטיסי מסך רגילים באמת שאין הרבה מה לעשות, אולי אולי אפשר לממש אחריות אבל אצלך גם זה בעייתי

מה שעושים בכרטיסי מסך שולחניים זה מריחת לקה על אותו ה-COIL, מה שמפחית כמעת באופן אבסולוטי את הרעש.

תוכל להמליץ על איזו לקה לשים ספציפית? , אין לי בעיה לפרק את הלוח כדי לסדר את זה.

אני פשוט לא רוצה לשים משהו לא מתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים