פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים שלום,אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר.הציוד :A.C. Ryan Playon!HD Mini StreamerMicrolab Solo 7cיחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים את הרמקול השמאלי אתה מחבר לרמקול הימני בכניסה שכתוב L Audio output ואת הרמקול הימני אתה מחבר לטלוויזיה דרך הRCA של הAUX או הPC. ואת הסטרימר לטלוויזיה עם כבל HDMI. בטלוויזיה יכול ליהיות שתצטרך להגדיר שהיציאת אודיו היא דרך היציאה שאליה חיברת את הרמקולים. בחלק מהדגמים ברגע שתבטל את הרמקולים הפנימיים של הטלויזייה זה אוטומטית יעבור לכניסה הזאת. קח בחשבון שלא תקבל כאן סראונד כמובן, אלא רק סטריאו.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר תודה על התגובה.ממה שראיתי עם הרמקולים מגיע רק הכבל שמחבר בינהם וכבל 2xRCA-3.5mm.עד כמה שזכור לי יש יציאת 3.5mm בטלוויזיה, במידה ואין מה אני עושה ?
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים יש בטלוויזיה הזאת יציאת RCA. בכל מקרה, במידה ולא היה, אתה יכול לחבר את הרמקולים גם ישירות לסטרימר. בכניסות האדומה והלבנה של R ו L.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר השאלה היא אם יש כבל RCA-RCA שכלול באחד מהמוצרים.יש הבדל כל שהוא בין חיבור הרמקולים לסטרימר בין חיבורם לטלוויזיה ?
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים ממה שראיתי עם הרמקולים מגיע רק הכבל שמחבר בינהם וכבל 2xRCA-3.5mm.אמרת שמגיע...אמור להגיע, בכל מקרה, אם לא, אז תקנה אחד. לא סיפור.לא אמור ליהיות הבדל בין חיבור הרמקולים לסטרימר או לטלוויזיה, מלבד השליטה על הווליום.עם מחובר לסטרימר אז השליטה נעשת דרך הסטרימר או הרמקולים, אם דרך הטלוויזיה אז כנראה רק דרך הרמקולים.(בדרך כלל הטלוויזיה לא תשלוט על הווליום של רמקולים חיצוניים שמחוברים אליה, היא משאירה את זה למגבר, שבמקרה הזה מובנה ברמקולים)
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר מגיע כבל שבקצה אחד עם 2 חיבורי RCA ובקצה השני עם חיבור 3.5mm (כמו של מחשב או נגן נייד).בכל מקרה בדקתי ובטלוויזיה קיים חיבור 3.5mm, כנראה לצורך חיבור רמקולים חיצוניים.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.