עבור לתוכן

אין תצוגה לאחר עידכון דרייברים נערך: בעיה &#14

Featured Replies

פורסם

עידכנתי אתמול דרייברים ל8800GTX מהאתר של נווידיה, והכול עבד תקין.

היום הדלקתי את המחשב, המסך ריצד, קצת צבעים מוזרים ומסך כחול עם 0x0000116, ריסטטתי למצב בטוח, מחקתי את הדריברים, ריסט והתקנתי מחדש במצב בטוח, עכשיו המחשב נדלק, הכרטיס עובד (או לפחות המאוורר נדלק) אבל אין תצוגה במסך, יש מה לעשות בלי להביא כרטיס אחר\לנסות במחשב אחר?

אין לי מחשב לבדוק (כרגע כותב מלפטופ)

פורסם

תפעיל את המערכת מ VGA mode ותנסה להתקין את הדרייבר מחדש.

פורסם
  • מחבר

חיברתי דרך הVGA והתצוגה חזרה, התקנתי מחדש דרייברים בsafe mode והכול (טפו טפו טפו) עובד פיקס.

תודה. :xyxthumbs:

עריכה: שמחתי מוקדם מידי, רק הפעלתי משחק (KB:TL) ושוב מסך כחול עם אותו קוד שגיאה, ועכשיו הבעיה חזרה.

המחשב עולה רק בsafe mode (ברגיל ישר מגיע למסך כחול), ולהתקין מחדש דרייברים לא עוזר, ניסתי גם להתקין גרסא אחרת של הדרייברים (258 הקודמת שבה השתמשתי) וזה לא עוזר.

ולא רק זה, עכשיו יש בעיות בתצוגה עם בביוס עוד לפני שהמחשב עולה.

מה לעשות?

עריכה 2 : ניראה כאילו המחשב בכלל לא מצליח להתקין את הדרייברים,אני לא מצליח לעלות לרזלוציה 1200*1600, המחשב נותן מקסימום 1024*1280

למרות שבdriver sweeper כן מופיעים דרייברים מותקים, מוזר משהו.

פורסם

אם אתה רואה שיבושים עוד לפני שאתה מכיע למערכת ההפעלה אז כבר אין שום קשר לדרייבר.

נראה שכרטיס המסך שלך הולך למות...

פורסם
  • מחבר

האמת שאני חושש שאתה צודק, הצלחתי להתקין דרייברים (איכשהו לרסטט ביוס עזר לזה לעבוד) ולהגיע לווינדוס נורמלי, אבל כמה שניות אחרי שאני מריץ משחק (או אפילו בדיקה סינטטית) יש ארטיפקטים, והמחשב קורס מיידית.

תודה על העזרה

אגב, כניראה יש לי ג'ינקס על המחשב, בחצי שנה הלך לי לוח אם, HDD ועכשיו הכרטיס מסך :kopfpatsch: וכול השלושה נקנו ביחד (והאחריות כבר פגה).

אולי זמן טוב למחשב חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים