פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים שלום לכולם.רכשנו מערכת קולנוע ביתית חדשה ( של LG, לא יודע את הדגם ) ואני רוצה לחבר את הממיר שלנו ( YES MAX ) למערכת.החיבור היחיד שזהה הוא חיבור כמו שמצורף בתמונה ( החיבור הימני ).מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה? ( איזור ראשון-בת ים-חולון ).לידע כללי, מדובר במערכת קולנוע ביתית עם רסיבר מובנה ב DVD.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר בממיר יש לי גם יציאה אופטית וגם דיגיטליתאבל ב DVD רק אופטית.מה שאומר שלפי ההגיון שלי אני צריך כבל אופטי.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר רכשתי את הכבל המיועד.עכשיו לפני שאני פותח ומחבר, רציתי לשאול עוד משהו.אפשר לגרום איכשהו לרמקולים של המערכת להפוך להיות הרמקולים בכל דבר שמחובר לטלויזיה?כלומר גם יס וגם הסטרימר שמחובר לטלויזיהיש דרך לעשות את זה?חיבור אופטי כמו שקניתי לא מצאתי בטלויזיה, והאמת שאני דיי סגור על זה שלא מצאתי גם חיבור דיגיטלי, אז מה עושים במצב כזה?זו המערכת שיש לי:http://www.souq.com/LG-HT805-ST-Home...er/6865512-EN/
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים אי אפשר.יש למערכת רק כניסה אופטית אחת.אתה יכול לחבר או את הסטרימר, או את הממיר.אם אתה מסתפק בסטריאו מהממיר, אז אתה יכול לחבר את הכניסה האופטית לסטרימר, ואת האנלוגית לממיר.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר אי אפשר.יש למערכת רק כניסה אופטית אחת.אתה יכול לחבר או את הסטרימר, או את הממיר.אם אתה מסתפק בסטריאו מהממיר, אז אתה יכול לחבר את הכניסה האופטית לסטרימר, ואת האנלוגית לממיר.אז ויתרתי על זה, כרגע חיברתי את האופטית לממיר ועובד נהדר.תודה רבה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.