עבור לתוכן

מחפש המלצות לגוף קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

THERMALTAKE CRYSTAL ORB

למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ?

או

Vantec Iceberg A4C

פורסם

הוואנטק אייסברג הוא טוב,משתלם ויעיל. קיבלתי אותו לסקירה לפני מספר שבועות- אני מקווה לסיים אותה בשבועיים הקרובים...

בכל מקרה, בהשוואה ל ZALMAN ZM80A-HP, שהוא בעצם גוף קירור פאסיבי ענקי לכרטיס מסך, הוואנטק פחות טוב- בהבדל של כ-3 מעלות (לדעתי זה משמעותי). את הזלמן בדקתי בעצמי, ולפי תוצאות הבדיקה הוא אכן טוב יותר מהוואנטק. אם יש לך את הכסף (150 שקל בערך) ואתה רוצה משהו רציני שיקרר לך את הכרטיס, אז לך עליו. (אם אפשר, תנסה להשיג את הדגם הראשון, דגם A ולא C, מפני שהוא עשוי מנחושת וגם תופס סלוט PCI אחד פחות). גוף קירור זה של זלמן, בצירוף מאוורר מארז פשוט, יתן לך טמפרטורות נמוכות בכ-5 מעלות מהואנטק אייסברג, שהוא כשלעצמו הוריד לי 9 מעלות ביחס לקירור המקורי של כרטיס המסך שלי.

אז כמו שאמרתי, על הזלמן עשיתי סקירה. לא נעים לי להפנות אותך לפורום אחר, אבל שם נמצאת הסקירה שלי.

אתה מוזמן להסתכל בה בכל עת, אני אנסה לעזור לך בכל שאלה שתשאל.

http://www.pctip.co.il/reviews/zm80a.php.

פורסם

כתוב בסקירה שזה לא האוברקלוקר האידיאלי וכבר קניתי את זה!!! לפני שבועעע

ורק עכשיו אומרים לי! אם כך.. מה הוא האובר קלוקר האידיאלי ואילו אפשרויות יהיו לי לשפר את הזלמן שלי....

חשבתי לפוצץ אותו במאוררים ובכל מני חרטא אולי לקנות גוף קירור עליון לכרטיס ולשים אותו על הקירור של הזלמן!!!

לא יודע אבל תנו לי עצות בבקשה אני מת לשפר תכרטיס שלייייי!11

פורסם
  • מחבר

קנית ZALMAN ?? ועל מה שמת אותו ?

קנית לקירור או ל OVERCLOCKING ?

פורסם

שמתי וולקנו 10 על ציפ סט אנ פורס 2 עם ה גי פורס אמ איקס 440 עליו יעני און בורד

עם הלוח קירור המקורי הוא היה 49 מעלות

עם זלמן טרמל טייק וכל החרטא האחרים הוא היה 42 מעלות

עם ה וולקנו הוא לא עולה מעל 30 מעלות וזה כשהמארז סגור.....

נכות טיפה התאמתי והוספתי עוד משחה כמו בכולם אבל הוא עשה את העבודה הכי טובה

מה גם הוא בלי מאוורר אם אני מוסיף מאווורר כמו שיש על פנטיום שלוש הישנים או פנטיום אחד הוא יורד ל 27 כשהמעלות בביךת הם פחות או יותר 20....

לא יודע מה איתך אבל יעלי

מה שכן עשיתי אובר קלוק לציפ סט מ333 ל354 מה שנותן הבדל כאשר אני מכוון את אנ רייל ל מקס רזולוציה 32 ביט והכל מסומן ועל הייסט...

תהנה

עודד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים