פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים החלפתי סוף סוף את ה2G SIM הוותיק שלי ל USIM 3G של סלקום, ולקחתי חבילת גלישה 25 ש"ח גלישה ללא הגבלת נפח.עד כאן הכל טוב ויפהאני מנסה כבר שעתיים להגדיר APN במכשיר שיאפשר לי לגלוש 3G ולא מצליחגוגל גיגלתי המון ולא משנה מה אני מגדיר internetg / sphone וכו' - החיבור תמיד נכשל.htc desire running leedroid froyoאני אשמח לכל טיפ, תודה.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר גוגל גיגלתי המון זה כולל כל מיני פורומים נידחים עם תשובות שונות ומשונות, ואכן כולל את iandroid תשובה שעובדת לא מצאתי.אגב, זה פשוט מדהים שבאתר של סלקום אין ריכוז הגדרות APN מסודר (ללא תלות במכשיר). מרבית הנציגים הטלפוניים גם לא מבינים שום דבר, ובכל מקרה המוקד עובד רק במצבי חירום בשעות האלה (גניבות וכיוב')בכל מקרה, אם מישהו יודע או מצא מה שאני לא מצאתי, אשמח להגדרות APN תקינות לאינטרנט 3G בסלקום.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר אני מודה לך על המאמץ אבל גם שם כבר הייתי בין היתר, הגדרתי מליון וריאציות ובינתיים נאדה.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים זה כולל כל מיני פורומים נידחים עם תשובות שונות ומשונות, ואכן כולל את iandroid תשובה שעובדת לא מצאתי. אגב, זה פשוט מדהים שבאתר של סלקום אין ריכוז הגדרות APN מסודר (ללא תלות במכשיר). מרבית הנציגים הטלפוניים גם לא מבינים שום דבר, ובכל מקרה המוקד עובד רק במצבי חירום בשעות האלה (גניבות וכיוב') בכל מקרה, אם מישהו יודע או מצא מה שאני לא מצאתי, אשמח להגדרות APN תקינות לאינטרנט 3G בסלקום. תכתוב עוד פעם "בכל מקרה". Anyway, אל תשלול את האפשרות שאיפשהו בצריבת ה-ROMים שלך, אולי לא צרבת את קובץ המודם המתאים ובגלל זה הוא לא מתחבר לך. כי אצלי מוגדר ה-internetg וזה עובד בלי בעיות(כמעט).
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים כיבית והדלקת את המכשיר אחרי שעדכנו את חבילת הגלישה?מסכים.אם עדיין אין גלישה,תתקשר למוקד של סלקום.(לי זה עזר)בהתחלה,נתנו לי את נתוני ה-APN,והחיבור עדיין לא עבד,ואז אמרו לי לכבות את המכשיר.הם שייכו את החבילה למנוי שלי,ושהדלקתי יכולתי לגלוש.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים אפשר לעשות בדיקה פשוטה, קח מכשיר אחר שהגלישה בו בטוח עובדתותדחוף בו את ה-SIM שלך, הדבר יאפשר לך לאבחן במדוייק מאיזה כיוון התקלה שלך.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר תודה לכולם האמת שזו הייתה בסוף בעיה בצד של סלקום, החשבון שלי היה משום מה חסום לדאטא, נפתר בשיחת טלפון היום בבוקר. cellcom internet / sphone / 425 / 02 / default עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.