עבור לתוכן

האם OC ישפר משמעותית את הביצועים במשחקים?

Featured Replies

פורסם

בקיצור, יש לי מחשב מטורף שעומד בכל הדרישות האפשרויות לכל המשחקים נראה לי.

מפרט:

Intel Core i7 920 2.66GHz

Asus Rampage II Extreme

Gigabyte ATI Readon HD4870 512MB @ Crossfire

Corsair 3x2GB DDR3 XMS3 1600MHz

Crosair 1000W CMPSU-1000HX

המשחק הוא COD:BO

FPS: 70~125

(כמובן ה-cg_maxfps 125 ,אם זה על 250 אז כמובן יותר FPS אבל עדיין דרופים ענקיים)

היה לי OC של: 4 אבל בגלל בעיות כאלה ואחרות הוא ירד ולא החזרתי אותו.

לפי מה שהבנתי מעבד הוא הדבר המשמעותי ביותר במשחק אבל זה מעבד חזק שלא אמור להזיז לו cod7.

הרבה אנשים שדברתי איתם אומרים שהמשחק ,הדבר המשמעותי ביותר (אפילו בכרטיס מסך) זה מעבד ואמרו לי שאני אקבל ביצועים הרבה יותר טובים עם OC.

מה דעתכם בעניין? ומה אני יכול לעשות על מנת לשפר את זה?

תודה מראש לעוזרים,

kapcheR

מה שממש מוזר שמשחקים כאלה (הם דורשים חומרה) לא אמורים להזיז למחשב כמו זה ,אתם מבינים ,וזה מטריף אותי.

ז"א יש להם טיפה בעיות במנוע אבל אני רואה מלא אנשים עם מעבדים,לוחות אם ,וזכרונות בהרבה נחותים משלי משחקים על 125 קבוע עם רזולוציה מקסימלית.

תודה על העזרה.

פורסם

קודם כל, אם הFPS לא יורד מ70 אני לא רואה סיבה בכלל לנסות לעלות מעבר לזה. הרי גם ככה המסך שלך לא עובד על יותר מ 60-75Hz, לא תרגיש בהבדל.

דבר שני, די הוטעית לגבי "המעבד הוא הדבר המשמעותי ביותר במשחקים". ברזולוציות גבוהות, כרטיס המסך הוא הרכיב המשפיע על הביצועים במשחקים, המעבד הוא משני יותר.

אני רואה מלא אנשים עם מעבדים,לוחות אם ,וזכרונות בהרבה נחותים משלי משחקים על 125 קבוע עם רזולוציה מקסימלית

בדיוק מהסיבה שהזכרתי מקודם.

לסיכום, CI7 920 עדיין נחשב מעבד חזק שמספיק בהחלט לכל המשחקים החדשים שיש כיום בשוק. אולי לא היה לך משתלם לקנות אותו כשעשית זאת, אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

לדוגמה, תוסיף לכותרת את דגם המעבד וכרטיס המסך, כלומר, "האם OC ל-X עם Y יניב שיפור במשחקים ברזולוציה גבוהה/בינונית/נמוכה?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים