עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות IN EAR עד 100 שקלים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך.

הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II.

אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות

ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי

ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921

תודה

פורסם

היבואן בארץ מאוד (סליחה על הביטוי) פלצני, ה-CX300 הן אוזניות ברמה די נמוכה שלא מי יודע מה משתלם לזייף אותן בכמויות שמדובר - כמעט כל החנויות האינטרנטיות בארץ מוכרות את הדגם המקורי, למרות שכמו בכל קנייה של אוזניות רצוי להתקשר לחנות לפני ולדרוש התחייבות שלהן למקוריות - במידה והאוזניות לא מקוריות, אתה מחזיר להם אותן ומקבל את כספך חזרה.

הזיופים שהייבואן מדבר עליהם נמכרים בשוק או בכל מני חנויות אלקטרוניקה שכונתיות מפוקפקות, ודרך האינטרנט מיד 2 או EBAY.

הסיבה שאני אומר את זה היא בגלל שיצא לי להתקל בשירות שלהם וממש לא נהנתי ממנו - הם רצו שאשלח להם את האוזניות התקולות, וכששאלתי אם אצטרך לשלם משהו על התיקון - ענו לי ש"אנחנו צריכים לבדוק אם הן מקוריות קודם, אחר כך נדבר על מחיר" - וואלה, כנראה שלא מספיק שקניתי אותן מחו"ל מחנות יותר גדולה מהייבואן ::) - הם גם לא יכולים להתחייב לי אם אני צריך לשלם או לא

פורסם
  • מחבר

היבואן בארץ מאוד (סליחה על הביטוי) פלצני, ה-CX300 הן אוזניות ברמה די נמוכה שלא מי יודע מה משתלם לזייף אותן בכמויות שמדובר - כמעט כל החנויות האינטרנטיות בארץ מוכרות את הדגם המקורי, למרות שכמו בכל קנייה של אוזניות רצוי להתקשר לחנות לפני ולדרוש התחייבות שלהן למקוריות - במידה והאוזניות לא מקוריות, אתה מחזיר להם אותן ומקבל את כספך חזרה.

הזיופים שהייבואן מדבר עליהם נמכרים בשוק או בכל מני חנויות אלקטרוניקה שכונתיות מפוקפקות, ודרך האינטרנט מיד 2 או EBAY.

הסיבה שאני אומר את זה היא בגלל שיצא לי להתקל בשירות שלהם וממש לא נהנתי ממנו - הם רצו שאשלח להם את האוזניות התקולות, וכששאלתי אם אצטרך לשלם משהו על התיקון - ענו לי ש"אנחנו צריכים לבדוק אם הן מקוריות קודם, אחר כך נדבר על מחיר" - וואלה, כנראה שלא מספיק שקניתי אותן מחו"ל מחנות יותר גדולה מהייבואן ::) - הם גם לא יכולים להתחייב לי אם אני צריך לשלם או לא

טוב, מאוד עזרת לי בתגובה הזאת, תודה.

אני באמת יתקשר לאחת החנויות ויבקש מהם להתחייב.

מישהו יודע אם CX400 II באמת יותר טובות מה300 כפי ששם הדגם מרמז?

כי שמתי לב שדגם ה400 לא מדובר כמעט, וה300 מאוד מאוד מוכר. וההבדל במחירים לא כל כך גדול...

פורסם

המליצו לי על האונזיות SOUNDMEGIC PL30 הם בסביבות ה 22$ אני עדין לא קיבלתי אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים