עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק ש enermax 400w librety יכול להחזיק?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק...

שאר המפרט הוא:

אינטל E6750

4G זכרון DDR2

3 כוננים קשיחים

4 מאוורים במארז.

תודה לעוזרים!

פורסם

הספק יתאים, צוואר הבקבוק שתקבל עם המעבד במקרים רבים לא יתאים.

פורסם
  • מחבר

הספק יתאים, צוואר הבקבוק שתקבל עם המעבד במקרים רבים לא יתאים.

אתה יכול לפרט קצת יותר?

מזתומרת צוואר בקבוק?

הספק אז יתאים, או שיהיה גבולי?

פורסם

אמרתי שהספק יתאים, והוא אכן יתאים, אבל חשוב שהמעבד במערכת יהיה מעבד שמתאים לעבודה יחד עם הכרטיס, E6750 הוא מעבד שנחשב כבר מתחת לממוצע, היום I3 הכי חלש חזק ממנו בצורה משמעותית, אבל בלי קשר ליחסי הכוחות האלה היום משחקים רבים זקוקים ליותר כח מהמעבד. יהיו משחקים שיעבדו בצורה טובה מאוד אבל קח בחשבון שיהיו כאלה שלמרות HD6870 יעבדו בצורה קצת איטית. דבר נוסף, בכמה אתה מתכנן לקנות את הHD6870? המחיר שלו לא כל כך משתלם ובהתאם למערכת הייתי אפילו ממליץ לך לחסוך 350-400 שקלים וללכת על HD6850 שנמכר יחסית בזול. דבר נוסף שצריך לדעת זה באיזה מסך אתה משתמש? (רזולוציה מקסימאלית שלו)

פורסם

רק לצורך הבנה כללית, הLIBERTY 400W מספיק בשביל Q9550 וכרטיס HD4870X2, האמת שאני ניסיתי את שני אלו על הליברטי 400W, ועבד מצויין רק ללא OC כי אז היו בעיות באמת. תאמת אפשרי אפילו לשלב עליו מעבד I5 760 ביחד עם GTX460 SLI, אני דיי בטוח שהוא יחזיק אותם ללא בעיה.

פורסם

לא חכם בכלל, מערכת עם GTX460 768MB בודד צורכת 260W במאמץ מקסימאלי, תוסיף עוד כרטיס ועברת את ה30A שמוצהרים על הספק, רחוק מלהיות בריא.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שהספק יתאים, והוא אכן יתאים, אבל חשוב שהמעבד במערכת יהיה מעבד שמתאים לעבודה יחד עם הכרטיס, E6750 הוא מעבד שנחשב כבר מתחת לממוצע, היום I3 הכי חלש חזק ממנו בצורה משמעותית, אבל בלי קשר ליחסי הכוחות האלה היום משחקים רבים זקוקים ליותר כח מהמעבד. יהיו משחקים שיעבדו בצורה טובה מאוד אבל קח בחשבון שיהיו כאלה שלמרות HD6870 יעבדו בצורה קצת איטית. דבר נוסף, בכמה אתה מתכנן לקנות את הHD6870? המחיר שלו לא כל כך משתלם ובהתאם למערכת הייתי אפילו ממליץ לך לחסוך 350-400 שקלים וללכת על HD6850 שנמכר יחסית בזול. דבר נוסף שצריך לדעת זה באיזה מסך אתה משתמש? (רזולוציה מקסימאלית שלו)

-המסך שלי הוא סמסונג 2243 BW רזלוציה מקסימלית של 1680X1050

ד"א ההבדלים בינהם(6850 6870) לא שווים את המחיר?

בדקתי מחירים ב - skypc

http://www.skypc.co.il/pl_product~9S6870G1V2~8~0.htm

עוד דבר ששכחתי לשאול, שקט. שקט מאוד חשוב.

אני מקווה שאני בכיוון הנכון שהלכתי על ATI...

פורסם

יש לך HD6850 ב-765 שקלים ב-KSP, כמעת חצי מהמחיר של ה-HD6870 הזה שהבאת אליו לינק, חלש ממנו בהפרש קטן.

פורסם

לי יש ספק כח 500W גם אותו דגם ואותו חברה

ומעבד Q6700 COUR 2 DO

היה לי גם צבר בקבוק ? ומה זה יכול לגרום ?

פורסם
  • מחבר

יש לך HD6850 ב-765 שקלים ב-KSP, כמעת חצי מהמחיר של ה-HD6870 הזה שהבאת אליו לינק, חלש ממנו בהפרש קטן.

תודה על ההמלצה, אבל אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל שירות כמו שצריך, סבלתי מהם בעבר - כמה וכמה פעמים.

ועם סקיי לא היו בעיות אף פעם.

פורסם
  • מחבר

שאלה למה זה כל כך משנה מה הרזולוציה של המסך של?

איך זה משפיע?

פורסם

רזולוציה גבוה יותר = דרישה ממוצעת ליותר כח עיבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים