פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד..משום מה אני לא מוצא אותו ?!מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ?יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ?זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת עם מחשב הישן שלי.זה קורה בגלל שפשוט אין לך חיישן טמפרטורה בלוח..
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת עם מחשב הישן שלי. זה קורה בגלל שפשוט אין לך חיישן טמפרטורה בלוח.. יש את זה גם בכמה מחשבים חדשים..... אתה יכול לבדוק את הטמפ' של המעבד בביוס? אם כן, אז אני לא מבין למה בתוכנה זה לא עוב....
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר זהו שניסיתי דרך הביוס אבל גם שם לא מופיע שום דבר... לכן עברתי לaida32, אבל גם שם לא מופיע לי שום דבר כנראה שפשוט אין לי חיישן טמפ' כמו שחשבתי
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים בNF7 בHEALTH STATUS שבביוס רשום מתחים, טמפ' ושאר שטויות הניטור.אני חושד שאתה מדבר כאן על לוח אם אחר(תן דגם), חפש אותו באתר היצרן שלו, ובדוק אם בפרטים של הלוח, מצויין ניטור חומרה.אם איןן, סביר להניח שאין חיישנים.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד..משום מה אני לא מוצא אותו ?!מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ?יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ?זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..ציינתי בהתחלה שאני מדבר על המחשב פנטיום 3 השני שלי ששם לא מופיע לי הטמפ'מעבד ולוח אם.. שימו לבואגב הלוח נקאה נדמה לי i815 אם אני לא טועה
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים איזה דגם הלוח הזה? I815 זה הערכת השבבים שלו. חפש בAIDA32 או על הלוח עצמו(בד"כ באותיות לבנות גדולות) את דגם הלוח תבדוק לגבי הדגם באתר של אינטל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.