פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים הייפירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK).חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת.הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapterהסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת.נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESSעזרה דחופה!!!תודהיש לי INTEL CORE 3
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים דחוף יש רק בחדר מיון. אני מציע לך לשנות את כותרת הדיון.לגבי הבעיה: היית בודק פריקת מתח כדבר ראשון לפני הכל. כמובן שאם יש בעיה בשכבה הראשונה דבר ראשון בודקים דברים פיסית.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר תאמין לי שעוד רגע זה מיון- למחשב (אין לי מושג איך לשנות את הכותרת) איך אני עושה את מה שאמרת? פירמוט יכול לעזור??
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים כבה את המחשב, נתק אותו מהחשמל וכשהוא מנותק לחץ על כפתור הכיבוי / הפעלה במשך 20 שניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.