פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים אין יותר לאום...אני לא יודע אם זה עדיין ככה אבל בתקופה שליאיך שסימו לשים את הלאום רשמו "לאום*****"היום זה עדיין ככה או שמישהו במשרד הפנים החכים והוריד את הלאום לגמרי?
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;Dהם לא רשמו שהם ג'די, הם רשמו שהם מאמינים בFORCE.הם לא יכולים להיות ג'די כי אין להם מידי קלוריאנים בדם ואין להם שליטה על מוחות וחפצים מסביב
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מישהו פה ראה יותר מדי מלחמת כוכבים..........ובאמת לא רושמים לאום אלא כוכביות בת.ז.
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים הם לא רשמו שהם ג'די, הם רשמו שהם מאמינים בFORCE.הם לא יכולים להיות ג'די כי אין להם מידי קלוריאנים בדם ואין להם שליטה על מוחות וחפצים מסביביש מוסדות מיוחדים לאנשים כאלה, עקרב...
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מישהו פה ראה יותר מדי מלחמת כוכבים..........ובאמת לא רושמים לאום אלא כוכביות בת.ז.מרתון של כל הפרקים עד היום (מעל ל10 שעות) ברציפות נחשב?עשיתי את זה עשרות פעמים כבר..... 8)רוקי, מה נסגר איתך לא עונה לי?
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים למה שמישו ירצה לרשות בלאום ג'דיי????זאת אחת הבדיחות הלא מצחיקות ששמעתיזה הילדים המפגרים האלה שמנסים להצחיק את הכיתה אבל אף אחד לא צוחק
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים אין יותר לאום רק בכאילו, במקום לכתוב במפורש זה נקבע לפי מס' הכוכביות...לי במקום כוכביות רשמו ככה: (---)מה זה אומר, אטאיסט(שזה די נכון)? ;D
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים למה שמישו ירצה לרשות בלאום ג'דיי????זאת אחת הבדיחות הלא מצחיקות ששמעתיזה הילדים המפגרים האלה שמנסים להצחיק את הכיתה אבל אף אחד לא צוחקאתה תתפלא, אבל כת המאמינים בכוח מוכרת בבריטניה כמדומני כדת.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.