פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים 1. התקנת את מנהל ההתקן המתאים (בדרך כלל צריך להתקין מנהל התקן נוסף מלבד זה של שבב האודיו הרגיל)?2. במערכת ההפעלה - התקן הפלט של השמע מוגדר כ-HDMI?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר כן התקנתי גם את מנהל ההתקן וגם את הדרייבר הכי חדש למערכות הפעלה של וינדוס 7 ביט 64.מהאתר של גיגהבייט.2.התקן השמע לא יכול להיות מוגדר כי הוא במצב של לא מחובר.התקני השמע היחידים שמחוברים הם רמקולים (יציאות 3.5 מ"מ) והSPIDF DIGITAL AUDIO במצב מוכן ולא עוזר כלום אפילו אם אני הופך את שניהם ללא זמינים HDMI נשאר במצב לא מחובר.אוליי יש איזו הגדרה במערכת הפעלה או בביוס שניתן דרכה לחבר את הHDMI?או לא יודע משהו אחר? ???דרך אגב האם יש תמיכה טכנית בארץ ללוחות אם של גיגהבייט?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים 1. קרא בחוברת לוח האם את ההוראות שבעמוד 20 (נדמה לי).2. לא מספיק להוריד את מנהל ההתקן של האודיו, יש מנהל התקן של HD-Audio (או שם דומה, אני לא לגמרי זוכר) אני מציע להוריד אותו בכלל מאתר היצרן של השבב (AMD) ולא מהאתר של GB.3. אחרי שהתקנת את מנהל ההתקן המתאים הייתי מוודא שוב שכל ההגדרות במערכת ההפעלה נכונות.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה אבל בכל זאת גם אחרי שהורדתי מהאתר של AMD/ATI את מנהל ההתקן החדש ביותר וגם הורדתי מנהל התקן אודי הכי חדש מרילטק.שניהם מותאמים לוינדוס 7 ביט 64 וכלום לא קרה היציאה מוגדרת כלא מחוברת ולא ניתן להגדירה ברירת מחדל.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר אם אתה מתכוון לזה Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file) R2.57אז כן ומה שמוזר שבדרייבר הזה הסמלון של הHDMI בכלל לא מופיע ב מנגיר של האודיו HD שבלוח הבקרה?
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים לא. אני מתכוון ל-ATI HDMI Audio Device שנמצא במורד הרשימה באתר של Realtek (וצבוע אדום).בגלל שהאתר שם בנוי בצורה שבה הוא בנוי אני לא יכול לתת קישור ישיר.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר היה לי את ה2.49 ולא את ה2.55 ATI HDMI Audio Device R2.55 זה כן?אני אתקין ואעדכן תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.