עבור לתוכן

HDMI כיציאת קול בלוח אם GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. :)

נ.ב

הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .

פורסם

1. התקנת את מנהל ההתקן המתאים (בדרך כלל צריך להתקין מנהל התקן נוסף מלבד זה של שבב האודיו הרגיל)?

2. במערכת ההפעלה - התקן הפלט של השמע מוגדר כ-HDMI?

פורסם
  • מחבר

כן התקנתי גם את מנהל ההתקן וגם את הדרייבר הכי חדש למערכות הפעלה של וינדוס 7 ביט 64.מהאתר של גיגהבייט.

2.התקן השמע לא יכול להיות מוגדר כי הוא במצב של לא מחובר.התקני השמע היחידים שמחוברים הם רמקולים (יציאות 3.5 מ"מ) והSPIDF DIGITAL AUDIO במצב מוכן ולא עוזר כלום אפילו אם אני הופך את שניהם ללא זמינים HDMI נשאר במצב לא מחובר.

אוליי יש איזו הגדרה במערכת הפעלה או בביוס שניתן דרכה לחבר את הHDMI?

או לא יודע משהו אחר? ???

דרך אגב האם יש תמיכה טכנית בארץ ללוחות אם של גיגהבייט?

פורסם

1. קרא בחוברת לוח האם את ההוראות שבעמוד 20 (נדמה לי).

2. לא מספיק להוריד את מנהל ההתקן של האודיו, יש מנהל התקן של HD-Audio (או שם דומה, אני לא לגמרי זוכר) אני מציע להוריד אותו בכלל מאתר היצרן של השבב (AMD) ולא מהאתר של GB.

3. אחרי שהתקנת את מנהל ההתקן המתאים הייתי מוודא שוב שכל ההגדרות במערכת ההפעלה נכונות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה :xyxthumbs:

אבל בכל זאת גם אחרי שהורדתי מהאתר של AMD/ATI את מנהל ההתקן החדש ביותר וגם הורדתי מנהל התקן אודי הכי חדש מרילטק.שניהם מותאמים לוינדוס 7 ביט 64 וכלום לא קרה היציאה מוגדרת כלא מחוברת ולא ניתן להגדירה ברירת מחדל.

פורסם

הורדת מהאתר של Realtek גם את ה-ATI HDMI Audio Device?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לזה Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file) R2.57

אז כן ומה שמוזר שבדרייבר הזה הסמלון של הHDMI בכלל לא מופיע ב מנגיר של האודיו HD שבלוח הבקרה?

פורסם

לא. אני מתכוון ל-ATI HDMI Audio Device שנמצא במורד הרשימה באתר של Realtek (וצבוע אדום).

בגלל שהאתר שם בנוי בצורה שבה הוא בנוי אני לא יכול לתת קישור ישיר.

פורסם
  • מחבר

היה לי את ה2.49 ולא את ה2.55 ATI HDMI Audio Device R2.55 זה כן?

אני אתקין ואעדכן תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על כל העזרה עכשיו זה עובד. :yelclap:

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים