עבור לתוכן

דעתכם לגבי שילוש חדש

Featured Replies

פורסם

ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER.

חשבתי על:

מעבד:

I5-2500K. מאחת הרשתות.

לוח אם של ASROCK מ IQPC.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760

זכרונות:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900

יש לי מספר שאלות:

1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?)

2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ?

3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ?

4. שאלה אחרונה - האם נכון להניח שקירור BUG SHURIKEN שיש לי ושמותאם לתצורת 1156 יתאים לצ'יפסט החדש ? (לפי קריאה ברשת, מסתבר שכן..)

תודה לכולכם.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

דוגמה לכותרת עניינית היא "2500K ו-ASROCK P67 Extreme למטרות X תקציב Y".

1. הם בסדר, האם הם בחירה נכונה? קודם זה תלוי אם אתה באמת צריך 8GB של זכרון. שנית, אין שום השפעה בפועל לתדר ולתזמונים. אתה יכול לקנות באותה מידה גם זכרון בתדר 1333 ומעניין התזמונים אתה בכלל יכול להתעלם. רק תשתדל לקנות זכרון שעובד בתדר 1.5V. אתה יכול לקנות ערכה ואתה יכול לקנות 2 יחידות של מודול בודד שעונה על הצרכים שלך. מה שיותר זול או נוח לך.

2. ללוח-האם אין קשר לביצועים. כל המעבדים יתפקדו על כל הלוחות שמתאימים לפלטפורמה אותו דבר. ההבדלים בין הלוחות הם בכמות וסוג החיבורים וביכולת להחזיק OC (מערכת חשמל). אם הלוח הזה מכיל את כל החיבורים שלהם אתה זקוק אז הוא בסדר גמור. כמו כן, למקרה שאתה לא יודע, כרגע יש בעיה עם בקרי ה-SATA של הלוחות של ערכות השבבים מסדרה 6 של Intel. פרטים נוספים בסטיקי שנפתח בנושא.

3. שאלות על קירור תפנה בבקשה לפורום 'קירור' שהוא הפורום המתאים לכך. כמו כן, עם הקירור הזה לא הייתי מצפה להגיע ל-OC רחוק מדי. כאן אתה צריך לדעת להגדיר את הציפיות שלך מה-OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים