פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים קיימת אצלי התופעה הבאהחיבור במהירות 10 דרך תשתית הוט 12 מגה.קצב ההורדה מצויין 10.8 אבל קצב העלאה שצריך להיות בין 0.95 - 1 השתנה ל- 0.35עד לפני חודשיים בדקתי והיה בסדר ועכשיו בשבוע האחרון יש בעיה.נראה לי שהבעיה בכבל שמחבר בין הראוטר למחשב מאחר ובחיבור אלחוטי אני מקבל את הקצב המלא.מישהו יודע מה קרה ? אם היתה פגיעה בכבל היה נפגע גם הקצב היורד, אבל הוא תקין.
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים מחבר לא משנה השרת, הסברתי שבחיבור אלחוטי אני מקבל העלאה של 1 מגה.השאלה היתה למה הכבל רשת דופק את קצב ההעלאה ולא את קצב ההורדה.אם אתה יודע אשמח לתשובה.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מי אמר שזה הכבל? זה בטח משהו אחר. ניסית להחליף מיקום של הכבל בראוטר? כיבית והדלקת את הראוטר ואת המחשב?באלחוטי זה לא קורה לך? האם האלחוטי זה מאותו מחשב?אולי יש לך תוכנה שמגבילה מהירות כמו NETLIMITER?אולי במחשב יש משהו אחר שמעלה קבצים לרשת ומקטין לך את העליה כמו EMULE.אולי בעיה בהגדרת כרטיס רשת. תראה מה הקצב שאתה מקבל בין שני מחשבים ברשת כאשר אתה מעביר מהמחשב הבעיתי למחשב אחר.יש אלף ואחת סיבות אפשריות לבעיה שלך וכבל לא תקין זו כנראה לא אחת מהן.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר החלפתי מיקום בראוטר, הוצאתי והכנסתי הכבל במחשב.אין לי שום תוכנת הגבלת מהירותהפסקתי את העבודה של הפיירוולהבדיקה התבצעה במחשב ומיד לאחריה בנייד עם אלחוטיעשיתי מספר פעמים, אותה התוצאה.בכל מקרה הזמנתי מדיל אקסטרים כבל רשת חדש ונראה.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר אני לא בלחץקצב ההורדה מצויין ואני לא צריך העלאה גבוהה.יש לי כבל נוסף שלחצתי לבד אבל הוא מכבל רשת מסוכך ונראה מגושם וגם בבוידם אז אין לי כח לחפש אחריו.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר אין שום שגיאותנראה לי שהצלחתי לאבחן יותר טוב את הבעיהיש לי במערכת דיסק נוסף עם מערכת הפעלה זהה - חלונות 7 סידרתי בביוס שיעלה ממנו הפתעה, קצב ההעלאה הסתדר ועכשיו עומד על 0.95בדקתי אתמול והיום. זהה לחלוטין ואין שום בעיה.כלומר יש משהו במערכת ההפעלה או בתוכנה שמגביל לי את קצב ההעלאהאבל אין לי כלום, לא שמתי כלום שמטפל בנושאתעלומה
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים אני מציע שתבודד את נושא הכבל בצורה הפשוטה ביותרתחבר את המחשב הנייד עם הכבל רשת ( תנטרל את האלחוטי ) , ותבצע את הבדיקהזה יענה לך על השאלה של אם הכבל אשם או לא.הסבירות שכבל רשת יעשה בעיות מאוד נמוך , אבל אם אתה רוצה לעשות הפרדה מלאה , תשנה את הכרטיס רשת שלך למצב 10MBIT half duplex ותנסה את הבדיקה של ההעלאה שוב.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר זה לא הכבל רשת, קרא ההודעה הקודמת שלי.הדרייברים בטוח לא זהים. מערכת הפעלה אחת עמוסה והשניה ריקה.אני אעשה נסיונות בניטרול תוכניות ונראה.בינתיים יש לי חשוד ראשון VMWARE
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים זה לא הכבל רשת, קרא ההודעה הקודמת שלי.הדרייברים בטוח לא זהים. מערכת הפעלה אחת עמוסה והשניה ריקה.אני אעשה נסיונות בניטרול תוכניות ונראה.בינתיים יש לי חשוד ראשון VMWAREVMWARE IT IS
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר זהו נפתרה התעלומהvmware workstationברגע שהסרתי את התוכנה קצב ההעלאה חזר לנורמלי 0.95אפילו שהתוכנה לא היתה פעילה היא חסמה משהו בכרטיס הרשת.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים נפתרה ? לא בדיוק......הבעיה נפטרה.............לבדוק מה אולי פיתרון לבעיה - בקישורhttp://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=vmware+slow+network
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים נפתרה ? לא בדיוק......לבדוק מה אולי פיתרון לבעיה - בקישורhttp://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=vmware+slow+networkאני מניח שמדובר ברכיב ה " QOS " התוכנתי של VMWARE ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.