עבור לתוכן

קירור ל 8800GTS

Featured Replies

פורסם

אני מזמן לא התעסקתי בכל הנושא הזה אז אני כבר לא זוכר מה יותר טוב מה פחות... ומאז גם בטח יצאו עוד מוצרים שאולי יותר טובים קיצר אני צריך קירור לכרטיס מסך (8800GTS) שזה מאז פעם אחרונה שראיתי לא נריאה לי שמשהו התשנה, ה Arctic Cooling Accelero S1 ניראה לי הבחירה הכי טובה בתוספת מאוורר, השאלה הכי רק איזה מאוורר - ראיתי סרטונים וזה לא מובן אם זה 80MM או 120MM כי לפי מה שזכור לי מפעם ה120 לא יושב עליו לא טוב יענו יותר גדול מהגוף עצמו... אז זה 80 או 120 ?

ועוד שאלה - אני צריך המצלמה למאוורר 120 בלי לד הכי טוב מבחינת יחס ביצועים ורעש (ולא ביצועים מטורפים אבל רעש כמו טרקטור) אני יודע של - Scythe יש מאוורים מצוינים וכמה שעכשיו ראיתי דווקה ניראים גם סבבה מבחינת מחיר. אבל בטח יש כאלה שלא ראיתי שאולי אתם מכירים, קיצר תמליצו על משהו טוב.

אז המלצה ל 120 בלי לד, והמלצה ל 120 עם לד, שפה אני זוכר שיש קצת בעיה, ל Scythe אין מאוורים עם לדים ניראה לי, ומאווררים של ZALMAN או ThermalTake או רועשים או יקרים... אז תמליצו על משהו טוב

תודה לעוזרים

פורסם

הAC S1 הוא הבחירה הכי טובה..מבחינת מאוורר..אין בעיה להתקין עליו 120מ"מ..קצת אזיקונים והכל בסדר ;D

ויש לך את דגמי הS FLEX או הSLIPSTREAM של SCYTHE שיהיו מצויינים..מאוורר עם לדים לא תמצא משהו נורמלי..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.

לגבי הדגמים שהצאת - הם לא הכי הכי...

ויש את זה - http://skypc.co.il/pl_product~80320-300-56~18~0.htm

שלפחות על הנייר הוא מעולה (הנתונים) וגם הוא עם לדים... השאלה האם אפשר לסמוך על הנתונים האלה ?..

פורסם

"הם לא הכי הכי" ? אולי תסביר לי למה התכוונת בדיוק ?

ועל הנייר הרבה מאווררים נראים טוב..כולל זה שהצגת.. :bash:

פורסם

להשקיע 140ש"ח על כרטיס שבקושי תקבל 300ש"ח עליו ביד שניה? אני כבר הייתי חוסך לקניית כ.מסך אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים