עבור לתוכן

משחה טרמית וטמפ' מעבד ממוצעת.

Featured Replies

פורסם

אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק...

השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ?

השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).

פורסם

ישנו פד טרמי בין המעבד לHSF והוא מספיק.

אל תתרגש מהטמפרטורות! לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות מלוחות אחרות בגלל שהם משתמשים בדרך אחרת לחישוב טמפרטורת המעבד, כל עוד זה לא עובד את ה70 מעלות, אל תתרגש, גם אצלי זה על 44 במנוחה ו58 במאמץ (בהתחלה זה היה הרבה יותר חם!)

תוספת: מנוחה, הכוונה מנוחה לגמרי...

אם אני קצת משתמש בחלונות פה ושם זה בדרך כלל על 50+ וזה גם מגיע ל59מעלות אחרי זמן מה של מאמץ...

פורסם

אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק...

השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ?

השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).

מה הטמפ' של המארז שלך?

פורסם

מה הטמפ' של המארז שלך?

לא קיים באף לוח אם שאני מכיר חיישן לטמפרטורה של המארז, אפילו אם החיישן נקרא "System" בביוס, אז זה החיישן של הNB.

פורסם

לא קיים באף לוח אם שאני מכיר חיישן לטמפרטורה של המארז, אפילו אם החיישן נקרא "System" בביוס, אז זה החיישן של הNB.

בודקים עם מדחום חיצוני ::)

פורסם

בודקים עם מדחום חיצוני ::)

Well...נכון

אבל לרוב האנשים "ממוצעים" אין מד חום חיצוני... :-\

(ואני לא מדבר על המד חום שבעזרתו בודקים אם יש חום ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים